comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş transfer haberleri - 14 Ocak Perşembe

14 Ocak 2016, Perşembe 17:19
Beşiktaş transfer haberleri - 14 Ocak Perşembe

Beşiktaş ile ilgili bugün basında çıkan transfer haberlerini sizler için derledik. Beşiktaş'ın kaleci transferinde son durum ne? Tüm detaylar haberimizde.

Beşiktaş Transfer Haberleri - Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısını 41 puan ile lider tamamlayan Beşiktaş'ta ara transfer döneminin ana gündemi kaleci transferi oldu. Beşiktaş ile ilgili bugün basında hangi transfer haberleri çıktı? FutbolArena, Beşiktaş transfer haberlerini derledi.

14 Ocak Perşembe Beşiktaş Transfer Haberleri
 

Beşiktaş Cassio'yu transfer ediyor mu? Cassio'dan Beşiktaş'a kötü haber


Kaleci transferinde rotayı bir süredir Brezilya'ya çeviren ve Corinthians'ın kalecisi Cassio için girişimlerde bulunan Beşiktaş'a Corinhians kulübü başkanından kötü haber geldi. 
 
Brezilya basınında Global Esporte'ye konuşan Corinthians kulübü başkanı Roberto de Andreade, Beşiktaş'ın Cassio için yaptıkları teklifi kabul etmediklerini resmen açıkladı. Bu açıklamanın ardından Beşiktaş'ta gözler Dnipro file bekçisi Boyko'ya çevrildi. 

Denys Boyko Beşiktaş'a geliyor mu? Boyko'dan Beşiktaş açıklaması


Beşiktaş'ta kaleci adayları arasında 1 numarada bulunan Dnipro kalecisi Denys Boyko, takımıyla kamp için geldiği Antalya Belek'te merak edilen sorulara yanıt verdi. Başarılı file bekçisi net bir şekilde Beşiktaş'a gelmek istediğini ifade etti. 
 
Sabah Gazetesi'ne konuşan Boyko "Evet, Beşiktaş'la ben de görüştüm. Mr. Torunoğulları ile bire bir görüşmelerim oldu. Ancak transferim gündemde olmadan önce de Beşiktaş hakkında bilgim vardı. Mario Gomez ve Quaresma gibi yıldızlara sahipler ve şampiyonluğa oynuyorlar. Beşiktaş beni istiyor, ben de Beşiktaş'ı çok istiyorum. Ancak şu an için bu transfer hakkında söyleyebileceğim çok fazla bir şey yok. Her şey başkanlarda. Kulüplerin bonservis konusunda yapacağı anlaşmayı ve son kararı sabırsızlıkla bekliyorum. Beşiktaş'ın yanı sıra İspanya ve Fransa'dan da teklifler var. Ben işime bakıyorum. Eğer başkan 'Seni şuraya verdik' derse ben de ona göre hareket edip yaptığım görüşmeleri sonlandıracağım." ifadelerini kullandı.

Pedro Franco hangi takıma gitti?


Beşiktaş'ta Şenol Güneş'in fazla forma şansı vermediği Pedro Franco takımdan ayrılıyor. Siyah beyazlı kulüp oyuncunun San Lorenzo'ya kiralanması konusunda görüşmelere başladığını açıkladı.
 
Beşiktaş açıklamada "Profesyonel futbol takımımız oyuncusu Pedro Franco'nun geçici transferine ilişkin olarak San Lorenzo Kulübü ile görüşmelere başlanmıştır." ifadelerini kullandı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!