comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Vodafone Arena ne zaman açılacak?

14 Ocak 2016, Perşembe 11:19
Vodafone Arena ne zaman açılacak?

Beşiktaş'ın yapımı devam eden stadı Vodafone Arena'nın açılış tarihi için yönetim ikiye bölündü.

FutbolArena - Beşiktaş camiasının heyecanla beklediği Vodafone Arena'da sona doğru gelindi. Stadın tamamlanmasına az bir süre kala yöneticiler arasında açılış tarihiyle ilgili fikir ayrılığı olduğu ifade edildi.

Vodafone Arena'nın açılış tarihi


Vatan Gazetesi'nin haberine göre; Kartal'ın mabediyle ilgili gündem artık ne zaman açılacağı. İşte bu noktada siyah-beyazlı yönetim ikiye bölünmüş durumda. Siyah-beyazlı idarecilerin bir bölümü bir an önce Vodafone Arena'ya dönülmesi gerektiğini düşünüyor. Bu nedenle de mart ayının sonunda stat maç oynanabilecek duruma gelince, bazı eksiklere rağmen açılışın yapılmasını istiyor.
‘DEV TURNUVAYLA KAPILARI AÇALIM'

Yönetimde diğer bir grup ise stadın tam olarak hazır hale gelmeden açılmasına karşı. Bu yöneticiler, Vodafone Arena'nın tamamen bitirildikten sonra yeni sezon başında görkemli bir şekilde, dünya devlerinin de katılacağı bir turnuvayla açılması fikrindeler.

Önümüzdeki günlerde yönetim kurulu toplantılarında bu konudaki görüşmeler sürecek. Tabii açılışın ne zaman gerçekleşeceği konusunda stat inşaatında nasıl bir hızla yol alınacağı da belirleyici olacak.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!