comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş transfer haberleri - 13 Ocak Çarşamba

13 Ocak 2016, Çarşamba 17:21
Beşiktaş transfer haberleri - 13 Ocak Çarşamba

Beşiktaş ile ilgili bugün basında çıkan transfer haberlerini sizler için derledik. Beşiktaş'ın kaleci transferinde son durum ne? Tüm detaylar haberimizde.

Beşiktaş Transfer Haberleri - Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısını 41 puan ile lider tamamlayan Beşiktaş'ta ara transfer döneminin ana gündemi kaleci transferi oldu. Beşiktaş ile ilgili bugün basında hangi transfer haberleri çıktı? FutbolArena, Beşiktaş transfer haberlerini derledi.
 

13 Ocak Çarşamba Beşiktaş Transfer Haberleri


Dinamo Moskova'nın kalecisi Vladimir Gabulov, Beşiktaş'a mı geliyor?

 

Kaleci transferinde çalışmalarını sürdüren ve Corinthians'ın file bekçisi Cassio'nun gündemde olduğu bu dönemde Beşiktaş için bir başka iddia Rus basınından geldi.
 
Rus Sport Express Gazetesi Dinamo Moskova'nın 32 yaşındaki kalecisi Vladimir Gabulov'un Beşiktaş'a transfer olabileceğini yazdı. Dinamo Moskova'daki ekonomik krizden dolayı bazı oyuncuların mutsuz olduğu ve bunların başında da kaleci Gabulov'un geldiği ifade edilirken, 32 yaşındaki file bekçisinin sezon sonu sözleşmesi bitiyor.

Beşiktaş Denys Boyko'yu aldı mı?


Beşiktaş kaleci transferini bitirmek için çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor. Listenin başındaki isimse Dnipro file bekçisi Denys Boyko. Sevilla'nın istediği kaleci Beşiktaş'a daha yakın.
 
Oyuncunun transferi sonlandırmak isteyen siyah beyazlı yönetim, bugün Ukrayna ekibi ile bir kez daha görüşecek. Kamp çalışmaları için Antalya'ya gelecek olan Dnipro ekibini yönetimi ile yapılacak bu görüşme sonrası kesin sonuç çıkacak.
 
Ayrıca Boyko'non menajeri de Türkiye'de. Siyah beyazlılar futbolcunun menajeri ile de görüşme yapacak ve Boyko'nun Beşiktaş tercihini de pazarlıklarda koz olarak kullanacak. 

Beşiktaş, Caio Ulises'i mi transfer ediyor?

 

UOL Esporte'de yer alan haberde bonservisi elinde olan Caio Ulises'in Beşiktaş ile anlaştığını ve Ocak ayının sonuna doğru Türkiye'ye geleceği ifade edildi.
 
Haberde ayrıca 22 yaşındaki golcü için 30 milyon Euro serbest kalma bedeli olduğu ve sözleşmenin 3.5 yıllık olacağı yer aldı.
 
Manchester City ve Barcelona gibi takımların da mercek altına aldığı Caio Ulises için Beşiktaş'ın daha ciddi olduğu ifade edildi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!