comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Mustafa Pektemek'in mutlu günü! Fatih Terim...

22 Aralık 2015, Salı 21:56
Mustafa Pektemek'in mutlu günü! Fatih Terim...

Mustafa Pektemek'in nişanlısı Sena Aksoyman ile dünyaevine girdiği törende Beşiktaş yöneticileri ve Fatih Terim hazır bulundu.

FutbolArena - Beşiktaş'ın şanssız forveti Mustafa Pektemek nişanlısı Sena Aksoyman ile hayatını birleştidi.

Four Seasons Bosphorus Hotel'de gerçekleşen düğün töreninde Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve Beşiktaş yöneticilerinin yanı sıra Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim de hazır bulundu. Fatih Terim, Şenol Güneş ve Fikret Orman şahit olarak nikahta yer aldı.

İşte Beşiktaş'ın Mustafa Pektemek'in evliliği hakkındaki açıklaması


Futbolcumuz Mustafa Pektemek ve Sena çiftinin Four Seasons Bosphorus Hotel'de gerçekleşen düğün törenine; Başkanımız Fikret Orman, İkinci Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Sayman Yönetim Kurulu Üyemiz Ahmet Kavalcı, İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Kulüp Basın Sözcümüz Metin Albayrak, Futbol Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Erdal Torunoğulları, Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, futbolcularımız, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile çiftin ailesi, yakınları ve davetliler katıldı.
 
Düzenlenen nikah töreninde Mustafa-Sena çiftinin nikah şahitliklerini; Başkanımız Fikret Orman, Teknik Direktörümüz Şenol Güneş ve Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yaptı ve çifti tebrik etti.
 
Mustafa-Sena çiftine ömür boyu mutluluklar dileriz.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!