comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Charles Kabore, Beşiktaş'tan teklif aldığını açıkladı

18 Aralık 2015, Cuma 15:15
Charles Kabore, Beşiktaş'tan teklif aldığını açıkladı

Rusya Premier Lig'de Krasnodar forması giyen orta saha oyuncusu Charles Kabore, Beşiktaş'tan teklif aldığını açıkladı. 

Beşiktaş Haberleri - Sezon başında Veli Kavlak ve Tolgay Arslan'ın sakatlıkları nedeniyle orta saha transferinde sonuç alamayan ve son olarak Lucas Leiva için Liverpool'u ikna edemeyen Beşiktaş'ın sonuç alamadığı bir diğer isim ise Charles Kabore oldu. 

Kuban Krasnodar'da forma giyen 27 yaşındaki Burkina Fasolu orta saha oyuncusu Charles Kabore, sezon sonuna kadar kiralık olarak şehrin diğer takımı FC Krasnodar'da oynamayı seçti. Rus basınına açıklama yapan Charles Kabore, Krasnodar'a imza atmadan önce Spartak Moskova ve Lokomotiv Moskova dışında herkesten önce Beşiktaş'ın kendisiyle ilgilendiğini açıkladı. 


Charles Kabore: "Herkesten önce Beşiktaş benimle ilgilendi"


Rus basınına konuşan Charles Kabore "Kuban'da kaldığım dönemde yönetim bana yeni sözleşme teklif etti ama sonra bir takım sorunlar yaşandı. Ben de geleceğimi düşünmeye başladım. Spartak ve Lokomotiv'den teklif geldi. Ancak en önce benimle ilgilenen kulüp Türkiye Ligi'nin lideri Beşiktaş'tı. Krasnodar'ı seçmemin nedeni ise kulübün liderlik ve büyük hedef hırslarıydı. Belki Rusya'da en üst seviye takımı değiller ama bu yoldaki hırslarını seçtim"

Charles Kabore kimdir?


5 yıl Marsilya'da forma giydikten sonra 2013 yılında Rusya'ya transfer olan 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Charles Kabore, 3 sezon Kuban'da istikrarlı performansına devam ederken, özellikle Avrupa kupalarındaki başarısıyla dikkat çekti. Bu yıl sezon sonuna kadar kiralık olarak FC Krasnodar ile sözleşme imzalayan Charles Kabore sezon sonu yeniden Kuban'a dönecek fakat kulübün mali sorunları nedeniyle başka bir takıma transfer olma ihtimali yüksek. 



ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!