comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş'ın Sporting Lizbon kadrosu

09 Aralık 2015, Çarşamba 12:30
Beşiktaş'ın Sporting Lizbon kadrosu

Sakatlıkları bulunan Gökhan Töre ile Ersan Adem Gülüm, kadroda yer almadı.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi H Grubu 6. hafta maçında yarın Portekiz'in Sporting Lizbon takımıyla yapacağı karşılaşma için bu ülkeye gitti.

Siyah-beyazlı kafile, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan özel uçakla Lizbon'a hareket etti. Başkan Fikret Orman ve yöneticiler Ahmet Nur Çebi, Ahmet Ürkmezgil, Erdal Torunoğulları, Umut Güner ve Emre Kocadağ da kafilede yer aldı.

Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan Gökhan Töre ile Ersan Adem Gülüm, kadroda bulunmazken, teknik direktör Şenol Güneş'in tercih etmediği Ramon Motta'nın yanı sıra henüz sakatlığı geçmeyen Veli Kavlak da Lizbon kadrosuna dahil edilmedi. 

Siyah-beyazlı ekip, yarınki karşılaşmanın hazırlıklarını bu akşam Jose Alvalade Stadı'nda yapacağı antrenmanla tamamlayacak. 

Siyah-beyazlı ekibin Sporting Lizbon kadrosunda şu oyuncular yer aldı:

Tolga Zengin, Günay Güvenç, İsmail Köybaşı, Serdar Kurtuluş, Dusco Tosic, Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Mustafa Pektemek, Kerim Frei, Olcay Şahan, Cenk Tosun, Necip Uysal, Pedro Franco, Andreas Beck, Alexander Milosevic, Ricardo Quaresma, Mario Gomez, Luiz Rhodolfo, Jose Sosa.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!