comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş'tan David Ospinaya yeni teklif

08 Aralık 2015, Salı 18:35
Beşiktaş'tan David Ospinaya yeni teklif

Arsenal'in forma şansı bulamayan 27 yaşındaki kalecisi David Ospina için Beşiktaş satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yaptı.

FutbolArena Dış Haberler - Beşiktaş'ın kadrosuna katmak için yazın girişimde bulunduğu David Ospina'dan vazgeçmediği ortaya çıktı.

İngiltere'nin Daily Mirror sitesi Arsenal'in forma şansı bulamayan 27 yaşındaki kalecisi David Ospina için Beşiktaş'ın satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yaptığını yazdı.
Haberde görüşmeleri bizzat gerçekleştiren Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın anlaşma konusunda umutlu olduğuna yer verildi.

Petr Cech'in gölgesinde kalarak bu sezon sadece 3 resmi maça çıkabilen Kolombiyalı kaleci, devamlı forma giymek istediği için bu teklife sıcak bakıyor.

Arsene Wenger istemiyor

Arsenal patronu Arsene Wenger ise bir diğer önemli kalecisi Wojciech Szczesny'in Roma'da kiralık olarak oynuyor  olması nedeniyle Ospina'nın Beşiktaş'a gitmesine karşı çıkıyor.

David Ospina 3 ay önce Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Olimpiyakos maçında yaptığı büyük hata sonrasında bir daha kaleye geçememişti.



ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!