comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Kuban Krasnodarlı Melgarejo Beşiktaş yolunda

06 Aralık 2015, Pazar 18:04
Kuban Krasnodarlı Melgarejo Beşiktaş yolunda

Rus basını Kuban Krasnodar'da forma giyen Melgarejo'nun Beşiktaş'a transfer olabileceğini yazdı.  

FutbolArena Dış Haberler - Rusya'da Sovspor Gazetesi Kuban Krasnodar forması giyen Lorenzo Melgarejo'nun devre arasında Beşiktaş'a transfer olabileceğini iddia etti. 

Kuban Krasnodar'daki ekonomik kriz nedeniyle birçok futbolcu düzenli maaş alamadığından Paraguaylı futbolcunun takımdan ayrılmak istediği söyleniyor. Lig arası tatilinden sonra geleceği hakkında karar vermesi beklenen Melgarejo için Rus basını Beşiktaş'a tranasfer olabilir şeklinde bir iddia ortaya attı. 

Lorenzo Melgarejo kimdir?
25 yaşındaki Melgarejo 2011-2013 yılları arasında Benfica'da forma giydikten sonra Pacos Fereira'ya kiralandı ve dönüşünde yine fazla forma şansı bulamadığından 2013 yılında Rusya'ya Kuban takımına transfer oldu. 2013'ten beri futbol hayatını Rusya'da sürdüren Paraguaylı futbolcu tam anlamıyla joker. Sol bek olarak Kuban'a gelen Melgarejo ilerleyen zamanlarda santrfor oynamaya başladı. 

Bu sezon 16 maçta 8 gol attı


Paraguaylı oyuncu sol bek, sol açık, orta saha ve santrfor mevkiliernde forma giyebiliyor. Kuban'da bu sezon ağırlıklı olarak ileri uçta görev alan Melgarejo ligde 16 maçta 8 gol attı. 



ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!