comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Metin Albayrak, İsmail Gökçek'i ziyaret etti

02 Aralık 2015, Çarşamba 16:20
Metin Albayrak, İsmail Gökçek'i ziyaret etti

Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Metin Albayrak, ALS hastalığıyla mücadele eden eski Trabzonsporlu futbolcu İsmail Gökçek'i ziyaret etti.

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Metin Albayrak, amyotrofik lateral skleroz (ALS) hastalığıyla mücadele eden eski Trabzonsporlu futbolcu İsmail Gökçek'i ziyaret etti.

Beşiktaş'ta 3 Aralık Dünya Engeliler Günü çerçevesinde düzenlenen Engelliler Festivali Çadırı'ndaki ALS MNH Derneği standında gerçekleşen ziyarette, Albayrak, İsmail Gökçek'in eşi Adalet Gökçek'ten hastalık hakkında detaylı bilgi aldı.

Albayrak, burada yaptığı konuşmada, etkinlikte ALS Derneği Başkanı ve eski futbolcu İsmail Gökçek'e destek vermeye geldiklerini belirterek, "Beşiktaş camiası adına buradayım. Kendilerine yurt dışındaki başkanımız Fikret Orman, antrenmanda olan teknik direktörümüz Şenol Güneş ve futbolcularımızın selamını getirdim" dedi.

Desteklerinin sadece ziyaretle sınırlı kalmayacağını anlatan Albayrak, kamuoyunda ALS hastalığına olan farkındalığı artırmak için dernekle çalışmalar yürüteceklerini kaydetti.

ALS'nin zor  bir hastalık olduğunu dile getiren Albayrak, şunları kaydetti:

"Bu yıl, TOÇEV'le başladığımız sosyal sorumluluk projesine ALS MNH Derneği ile devam etmek istiyoruz. Dernek ile bir yıllık iletişim planı yapıp, Beşiktaş kanalıyla tüm Türkiye'ye ALS hastalığını tanıtmayı, bu hastalığa karşı nasıl önlem alınacağını ve nasıl tedavi edileceğini anlatmayı amaçlıyoruz. Bunun yanı sıra maddi olarak destek sağlamak istiyoruz. Futbol takımımızı ve diğer branşlarımızı kullanarak da dernekle beraber ortak çalışmalar yürüteceğiz. Bir dahaki sefere sporcularımızla derneği ziyaret etmeyi arzu ediyoruz."  

İsmail Gökçek'in eşi Adalet Gökçek ise kendilerini yalnız bırakmayan Metin Albayrak ve Beşiktaş camiasına teşekkür etti. 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!