comScore

Beşiktaş Beşiktaş

En büyük hayali Beşiktaşlı futbolcularla tanışmak

02 Aralık 2015, Çarşamba 13:20
En büyük hayali Beşiktaşlı futbolcularla tanışmak

Kas erimesi nedeniyle fiziksel yetilerini kaybetmeye başlayan ve yatağa bağımlı yaşayan 18 yaşındaki Oktay Yazıcı'nın en büyük hayali Beşiktaşlı futbolcularla tanışmak.

Rize'de, kas erimesi nedeniyle yatağa bağımlı yaşayan 18 yaşındaki Oktay Yazıcı, tutkunu olduğu Beşiktaşlı futbolcular ve kulüp yöneticileriyle bir araya gelmeyi hayal ediyor.

Henüz 4,5 yaşındayken teşhis edilen Duchenne Musküler Distrofi (kas erimesi) sebebiyle ancak 12 yaşına kadar okula gidebilen, kaslarının giderek zayıflaması ve işlevini yitirmesi nedeniyle yatağa bağımlı kaldı.

Gününün büyük bölümünü evde bilgisayar başında Beşiktaş'ın maçlarını izleyerek ve haberlerini takip ederek geçiren Yazıcı, annesinin desteğiyle hayata tutunmaya çalışıyor.

Anne Emine Yazıcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, Oktay'ın hatalığını 4,5 yaşında fark ettiklerini, 12 yaşından sonra yürüyemediğini ve yatağa bağımlı yaşadığını söyledi. Henüz bu hastalığın çaresi olmadığını dile getiren Yazıcı, "Bu günler iyi günlerimiz. İlerisini düşündükçe çok üzülüyorum. İlerisini düşünmek istemiyorum. Sadece bugünü yaşamaya gayret ediyorum" dedi.

Anne Yazıcı, oğlunun hayatında her şeyin siyah beyaz olduğunu kaydederek, bu nedenle evdeki bütün eşyaların siyah beyaz seçildiğini, hayatlarını siyah ve beyaz olarak adeta iki renk yaşandığını sözlerine ekledi.

Oktay Yazıcı ise küçüklüğünden itibaren Beşiktaş'ı çok sevdiğini belirterek, Beşiktaş'ın kendisi için çok değerli olduğunu söyledi.

Siyah-beyazlı tüm futbolcuları tanıdığını anlatan Oktay, "Benim hayatım siyah beyaz. 24 saat Beşiktaş'ın maçlarını her şeyini internet üzerinden takip ediyorum. Bu sene şampiyon olacaklarına inanıyorum. Benim futbolcu ağabeylerimden tek isteğim, beni ziyaret etmeleri. Onlarla hatıra fotoğrafı çektirmek ve imzalı forma vermelerini çok istiyorum" ifadesini kullandı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!