comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Fikret Orman: 'İyi ki ön libero almamışız'

10 Ekim 2015, Cumartesi 10:53
Fikret Orman: 'İyi ki ön libero almamışız'

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman sezon başında ön libero transferi yapmamalarının doğru bir hamle olduğunu söyledi.

FutbolArena - Beşiktaş Başkanı Fikret Orman transfer konusunda açıklama yaparken, "İyi ki sezon başında ön libero almadık. Hem 4-5 milyon Euro paramız cebimizde kaldı, hem de Veli Kavlak antrenmanlara başladı" dedi.

"Devre arası transfer yapacak paramız var"
Milliyet'te yer alan habere göre; Orta sahaya transfer yapmama konusunda yönetim kurulu ve teknik heyet olarak riske girip ortak bir karar aldıklarının altını çizen Fikret Orman, “Elbette her tercihte bir risk vardır ama bu iş riske girilmeden yapılmaz. Sezon başında ‘acaba bir ön libero almalı mıyız' diye kendi kendime çok sordum. Ama şükürler olsun ki Şenol Güneş ile bu zor dönemi atlatmış sayılırız. bugün en yakın rakibimizle aramızda iki puan fark var ve lideriz” ifadelerini kullandı.
 
Obi Mikel'den son dakikada vazgeçerek devre arası için önemli bir transfer bütçesini kenara ayırmış olduklarını da kaydeden Beşiktaş Başkanı, “Eğer hocamız isterse bir veya iki transfer daha yapacak maddi gücümüz var. Ama şimdilik böyle bir talep yok ve her şey yolunda gidiyor. Ligin devre arası geldiğinde teknik heyet ile oturup bir değerlendirme yapacağız. İhtiyaç olursa takıma takviye yapmak istiyoruz. Ön libero almış olsaydık bütçe olarak devre arasında sıkıntı yaşayabilme ihtimalimiz olabilirdi. Ama şu an için böyle bir problem yok. Bazen transfer yapmamak da bir başarıdır” diye konuştu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!