comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Mario Gomez: 'Beşiktaş'ın şampiyon olması önemli'

30 Temmuz 2015, Perşembe 15:18
Mario Gomez: 'Beşiktaş'ın şampiyon olması önemli'

Beşiktaş'ın yeni transferi Mario Gomez, "Beşiktaş'a geldiğim için mutluyum" dedi.

FutbolArena - Beşiktaş'ın yeni golcüsü Mario Gomez kendisini taşıyan özel uçakla İstanbul'a geldi.

Havalimanında kısa bir açıklama yapan yıldız futbolcu, "Bütün taraftarlara merhaba diyorum. Bir an önce takıma katılmak istiyorum. Beşiktaş'ta olmaktan dolayı çok mutluyum" dedi. 
Ardından BJK TV'de açıklamalarda bulunan Gomez şunları söyledi;

"Benim için tek kriter başarı. Hayatım futbol. Bu yüzden Beşiktaş'tayım. Yeni maceram için heyecanlıyım. Hilbert bana Dünya'nın en iyi taraftarının olduğu kulübe geliyorsun dedi. Tahmin ettim bunu. Son 2 yılda gol sayım düşmüş olabilir. Şanssız sakatlıklar yaşadım ama şu an çok iyiyim. Fiorentina'da yoğun bir hazırlık dönemi geçirdik. Floransa dönüşü transfer döneminde 2-3 günlük kaybım var sadece. Önce Beşiktaş'ta Avrupa kupaları, sonra da Avrupa Şampiyonası 2016'da Alman milli takımına geri dönmek istiyorum. Kendimi çok iyi hissediyorum. Beşiktaş'ta yeniden gollerime devam edeceğim. Hilbert dışında Beck'le de konuştum. Beck bana Beşiktaş'ın büyüklüğünü anlattı. Ayrıca Sosa'yı iyi tanıyor ve seviyorum. Daha önce genç yaşta tecrübeli oyunculardan çok şey öğrendim. Beşiktaş'ta da genç arkadaşlarımla iyi işler yapabiliriz. Bildiğim her şeyi genç arkadaşlarıma aktarmak istiyorum. Bana soruları olacaktır, ben de cevaplayacağım."

"Kaç gol atacağımı hiç düşünmedim. Takım olarak iyi bir uyum yakalarsak ben de yüksek rakamlara ulaşırım. Genel olarak sezon öncesi kaç gol atacağıma dair düşüncem olmaz. Bundan daha önemlisi Beşiktaş'ın şampiyon olması. Daha önceden duyduğum kadarıyla şunu biliyorum ki, Türkiye Ligi zor bir lig. Çok çalışmamız gerekiyor. Beşiktaş'ı seçmemde en büyük sebep: En başta bu kulüp. Sonra da kulübün yaklaşımı oldu. Uğurlu sayım 3. Ancak forvet pozisyonu için 3 numara pek de uygun değil. 33 numara boşsa eğer almak isterim."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!