comScore

Beşiktaş Beşiktaş

İşte Beşiktaş'ta sakatların son durumu!

04 Temmuz 2015, Cumartesi 20:13
İşte Beşiktaş'ta sakatların son durumu!

Sağlık Kurulu Başkanımız Sarper Çetinkaya, futbolcularımızın sağlık durumuyla hakkında BJK TV'ye açıklamalarda bulundu.

Çetinkaya'nın açıklamaları şöyle:
 
“Ömer Şişmanoğlu'nun geçen seneden devam eden belde aşınmaya bağlı disklerinde bir dejenerasyon tespit ettik. Bu da oyuncuda ağrıya yol açıyordu. Antrenmanlarda ve yapacağı aktivitelerde ağrı nedeniyle onu kısıtlıyordu. Dün Acıbadem Fulya Hastanesi'nde belinden ozon enjeksiyonu yapılarak tedavisi yapıldı. Ömer, Almanya kampı'nda takımın ilk antrenmanında takımla çalışmalara başlayacak.
 
Ramon Motta'nın yine geçen seneden sol kasığında bir yaralanması vardı. 3 gündür sağlık ekibimiz tarafından tedavisi yapılıyor. Oyuncu bütün antrenmanlara katıldı. Tedavi ve antrenmanı paralel bir şekilde yürütüyoruz.
 
Tolga Zengin'in sağ omzunda zorlanmaya bağlı bir dejenerasyon var. 3 hafta önce bu aşınan bölgeye kendi kanından hücre enjeksiyonu yaptık. Rehabilitasyon ve kuvvet çalışmalarının ardından oyuncu sezona hazır bir şekilde başladı. Takımla birlikte idmanlarını yapıyor.
 
Atiba Hutchinson'ın sağ kasığında geçen seneden zorlanmaya bağlı ağrıları var. 2 gündür tedavisi tesislerimizde sürüyor. Antrenmanın yarısından sonra çalışmalarını bireysel olarak sürdürüyor. Amacımız 4-5 günde takıma verebilmek.
 
Veli Kavlak 1 yıl önce omzundan sakatlandı ve Almanya'da bir operasyon geçirmiş. Veli, kolunda kasılma meydana geldiği için 4-5 ay oynayamadı. Veli tedavilerden olumlu yanıt aldığını bize söyledi. 2-3 hafta sonra Veli'nin omzunu değerlendireceğiz. Veli kampta bizimle olmayacak ve tedavisine devam edecek. Diğer bütün arkadaşlarımızla kampa katılacak.
 
Yeni transferimiz Andreas Beck'in de bir sıkıntısı yok. Gayet fit bir durumda. Umarım hepimiz için hayırlı ve sakatlıklardan uzak bir sezon olur.”

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!