comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Fikret Orman: 'Ne çektiğimizi bir Allah bilir'

30 Haziran 2015, Salı 00:50
Fikret Orman: 'Ne çektiğimizi bir Allah bilir'

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "Geçtiğimiz sezon maçlarımızı stadımızda oynayabilseydik belki şampiyon olabilirdik" dedi.

Beşiktaşlı sanatçı ve gazetecilere verdiği iftar yemeğinde bir konuşma yapan Fikret Orman, "Bu dönemlerde yoğunuz. Beşiktaş'ı yönetmek bu aralar çok sıkıntılı bir süreç. Dünyadaki en kolay şey, doğru birşeyi yıkmak. Yapması ise zor. Bunları yapmak için de çok çalışmak gerekiyor. Bu dönemler transfer dönemi çok sorular geliyor. Basın mensupları sürekli soruyor. Fakat eğer biz onlara haberi söylersek o zaman transfer olmuyor. Fiyat artıyor. Bazı oyuncularda çıta çok yüksek oluyor. Taraftardaki beklenti de bu yüzden çok oluyor. Biz, özellikle bir sonraki seneye bile transferi şimdiden görüşüyoruz. Fark ettiyseniz çok az hata yapıyoruz. Bu sene de hiç hata yapmak istemiyoruz. Allah yardım etsin diyorum. Çok zor bir durum Beşiktaş gibi bir kulüpte hem takım kurmak hem borçsuz olarak UEFA standartlarında hareket etmek hem de yatırım yapmak. Bizim en büyük projemiz stat projesidir. İlk günden beri tırnaklarımızı kazıyarak bugünlere geldik. Geçen sene eğer stadımızda oynasaydık bence şampiyon olabilirdik. Tutkulu taraftarımızla futbol atmosferimizi kendi stadımızda yaşayabilseydik durum farklı olurdu. Ne çektiğimizi bir Allah bilir bir biz biliriz" diye konuştu.

Başkan Fikret Orman'ın İstanbul Maçka Günaydın Restoran'da verdiği iftar yemeğine ikinci Başkan Ahmet Nur Çebi ile yöneticilerin yanı sıra Beşiktaşlı sanatçılar ve kulübü takip eden gazeteciler katıldı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!