comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Andreas Beck Beşiktaş'ta

29 Haziran 2015, Pazartesi 10:36
Andreas Beck Beşiktaş'ta

Beşiktaş'ın 3 yıllık anlaşma sağladığı Hoffenheim'in sağ beki Andreas Beck'in kariyerine yakından bakalım.

FutbolArena - Transfer edileceğine ilişkin bilgiler daha önce Türk ve Alman basınında yer alan Andreas Beck'de siyah beyazlılar mutlu sona ulaştı. Ntv Spor'da yer alan iddiaya göre, Beşiktaş'ın Alman kulübüne 1.7 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceği, oyuncunun da yıllık 1.2 milyon Euro ücret alacağı belirtildi. KAP bildiriminin bugün veya yarın yapılması bekleniyor.
 
Andreas Beck kimdir?
 
28 yaşındaki Andreas Beck Rusya doğumlu. Ancak küçük yaştayken ailesi Almanya'ya göç etti. Futbola Stuttgart'ta başlayan Beck, 3 yıl bu kulüpte oynadıktan sonra 3 milyon Euro'ya Hoffenheim'a transfer oldu. 7 yıl bu kulüpte forma giydi.
 
2011 yılında Juventus ciddi olarak Beck ile ilgilenmiş ancak Hoffenheim'in yüksek bedel istemesi nedeniyle bu transfer gerçekleşmemişti.
 
Toplamda 9 kez Almanya milli takımı forması giyen Beck, 2010 Dünya Kupası'nda 30 kişilik geniş kadroya alınmış, ancak daha sonra 23 kişilik kadroya girememişti.

Andreas Beck'in bir önemli özelliği de az sakatlanması. Beck son 5 sezonda sadece 1 maç sakatlık nedeniyle forma giyemedi.

Andreas Beck nasıl bir oyuncudur? Onur Akpınar'ın analizi
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!