comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Olcay Şahan 'barış elçisi' oldu

29 Haziran 2015, Pazartesi 08:51
Olcay Şahan 'barış elçisi' oldu

Takım içinde kurduğu arkadaşlıklar ve küskünleri bir araya getirmedeki başarısıyla tam bir “barış elçisi” olan Olcay Şahan, Gökhan Töre ve Ömer Toprak'ı da barıştırdı.

Takım içinde kurduğu arkadaşlıklar ve küskünleri bir araya getirmedeki başarısıyla tam bir “barış elçisi” olan Olcay Şahan, Gökhan Töre ve Ömer Toprak'ı da barıştırdı. Siyah-beyazlı yıldızın geçtiğimiz günlerde Almanya'da gerçekleşen düğününde Gökhan Töre, Ömer Toprak ve Hakan Çalhanoğlu'nu aynı masada oturttuğu ortaya çıktı.
 
Hakan Çalhanoğlu ile daha önce barışan Gökhan Töre, Olcay Şahan'ın uyanıklığı sayesinde Ömer Toprak ile de buzları eritti. Üç yıldızı aynı masada buluşturup düğünde barış havası estirten Olcay bununla da yetinmedi. Düğünün sonlarına doğru orkestraya Türkçe oyun havaları çaldıran Olcay; Gökhan, Hakan ve Ömer'i de piste çıkardı. Neşeli şarkılar eşliğinde kurtlarını döken milli oyuncuların adeta dargın oldukları günlerin acısını çıkardıkları aktarıldı. Gurbetçi oyuncular arasındaki küskünlüğü bitiren Olcay Şahan'ın düğün sonunda birçok futbolcudan tebrik aldığı da öğrenildi.
 
Bu barış rüzgarı üzerine gözler Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'e çevrildi. Terim'in, Kazakistan maçı öncesi A Milli Takım kampına katılmayacağını açıklayan Ömer Toprak'la ilgili vereceği karar merak konusu oldu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!