comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Rıdvan Dilmen: 'Beşiktaş oynadı, Galatasaray kazandı'

24 Mayıs 2015, Pazar 22:51
Rıdvan Dilmen: 'Beşiktaş oynadı, Galatasaray kazandı'

NTV ve NTVSpor'da yayınlanan %100 Futbol programının yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray-Beşiktaş derbisini yorumladı.

FutbolArena - NTV ve NTVSpor'da yayınlanan %100 Futbol programının yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray-Beşiktaş derbisini yorumladı.

Sözlerine Beşiktaş'ın kadrosunun ilginç olduğunu belirterek başlayan Rıdvan Dilmen, "Beşiktaş'ta bazı oyuncuların yokluğu, kadronun ilginç olmasında etkili oldu. Galatasaray da farklı bir oyunla çıktı sahaya. Emre, Bruma gibi oyuncular oynuyordu. Bugün farklıydı.Baktığınız zaman Galatasaray nasıl gol atar, şutla. Şut çektiler. İlk gol ve ikinci gol böyle geldi. Galatasaray olağanüstü bir futbol oynamıyor ama kazanmasını biliyor." dedi.
 
Sosa'nın derbide iyi oynadığını ifade eden Dilmen, "Beşiktaş iyi oynuyor ama bitiremiyor bir türlü. Bugün Türkiye liglerinde iki oyuncu var çok kaliteli. Muslera'yı ayrı tutuyorum. Muslara dışından Sneijder ve Sosa çok kaliteli ve farklı oyuncular. Sosa bugün her şeyi yaptı." yorumunda bulundu.

Galatasaray'ın penaltı beklediği pozisyona da değinen Dilmen, "Umut'un pozisyonu kırmızı kart penaltı bence. Sivok'un yüklenmediği pozisyon hatalıydı. Hakem maçı yönetmedi, idare etti bence. Galatasaray olağanüstü savaşarak, direnerek kazandı. Kalecisinin inanılmaz oyununu da buna eklemek lazım. Son 6-7 haftada fark yarattı Galatasaray. Rakiplerinin atanı da tutanı da formsuz. Demba Ba olsun, Emenike olsun formsuz. Kalecileri de formsuz. Bu akşamın sonucu oyunu Beşiktaş, maçı Galatasaray kazandı." ifadelerini kullandı.

 
Bilic'in başarılı bir sezon geçirdiğini belirten Dilmen, "Ben Bilic'in başarısız olduğunu düşünmüyorum. Bakıyorsunuz bu akşam TT Arena'ya taraftar nasıl baskı yapıyor, nasıl itiyor oyuncuları. Beşiktaş'ın böyle bir şansı olmadı bu sezon. Fenerbahçe'nin de en büyük eksikliği bu oldu bu sene. Derbiler dışında çok fazla etkili olamadı taraftar. Ben Vodafone Arena bittiği zaman Beşiktaş'ın ambargo koyacağını düşünyorum. Maddi durumlarını bilmiyorum ama." diyerek sözlerini noktaladı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!