comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Bilic: "Asla pes etmek yok"

17 Mayıs 2015, Pazar 09:20
Bilic:

Beşiktaş'ın hocası Slaven Bilic, şampiyonluk şanslarının devam ettiğini belirtirken, kalan 3 maçtan 9 puan almaları halinde zirvedeki tablonun değişebileceğini iddia etti.

Gaziantep ve Akhisar'la berabere kalarak şampiyonluk yarışında ağır yara alan Beşiktaş'ta, Teknik Direktör Slaven Bilic, oyuncularına daha hiçbir şeyin bitmediğini söyledi.

Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşamasalar bile ikinciliğin de çok önemli olduğunu kaydeden Hırvat hoca, “Kesinlikle pes etmek yok. Kalan üç maçı da kazanmak için oynayacağız” ifadelerini kullandı.
Galatasaray'la önümüzdeki hafta çok önemli bir derbiye çıkacaklarını hatırlatan Bilic, “Biz kendi maçlarımızı kazanırsak bu ligde her şey değişebilir. Buraya gelene kadar çok zor süreçlerden geçtik. Neredeyse her hafta deplasmanda oynadık. Bu kadar emeğin sonunda tabii ki şampiyon olmak isteriz ama bu artık bizim elimizde değil. Elimizde olan tek şey kalan maçlarımızı kazanmak” diyerek kalan 3 maçta 9 puan istedi.

Ligi ikinci bitirmeleri halinde sezon başındaki gibi Şampiyonlar Ligi'ne katılma mücadelesi vereceklerini de hatırlatan Bilic'in, “Teslim olmanızı istemiyorum. Şampiyonluk şansımızın devam ettiğini unutmayın” ifadelerini kullandığı aktarıldı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!