comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Tomas Sivok: "Teklifler var"

17 Mayıs 2015, Pazar 09:16
Tomas Sivok:

Tomas Sivok, Türkiye'den bazı kulüplerin kendisiyle ilgilendiğini belirtti.

Siyah-beyazlı futbolcu, Beşiktaş'tan henüz sözleşme yenileme teklifi almadığını açıkladı, “Bu konuda biraz hayal kırıklığı yaşıyorum. Şurası kesin ki Türkiye'den bazı şeyler var, bunu biliyorum. Neler olacağını göreceğiz. Eşim Sparta Prag'a dönmemi istemiyor ama en geç Haziran ayında her şey belli olacak” ifadelerini kullandı.
 
Beşiktaş'ın başarılı stoperi Tomas Sivok, Çek Cumhuriyeti basınına kulüpteki geleceğini değerlendirirken, ayrılık sinyalleri verdi. Geçirdiği ağır sakatlık nedeniyle yaklaşık 3.5 ay sahalardan uzak kalan 31 yaşındaki futbolcu, kendisine yöneltilen, “Beşiktaş'ta yola devam etmeyi düşünmediğine dair duyumlar geliyor, son durum nedir?” sorusuna verdiği yanıtla kafaları karıştırdı.
 
Sivok, “Durumum ne olacak henüz bilmiyorum. Son zamanlarda biraz hayal kırıklığına uğradım. Kulüpteki önemli yöneticilerden biri şimdi sözleşme uzatmanın mümkün olabileceğini söylüyor. Ancak bazı teklifler de aldım. Şu an sağlıklı kalmaya ve şampiyonluk yarışına konsantre olmaya çalışıyorum. Bakalım, durumum 12 Haziran'dan önce açıklığa kavuşacak mı, yoksa ayın ikinci yarısında mı belli olacak göreceğiz” ifadelerini kullandı.
 
Sivok kafasında hangi liglerin bulunduğu ve Sparta Prag'ın ilgisiyle ilgili soruyu ise “Şu an bunu çok fazla tartışmak istemiyorum. Şurası kesin ki Türkiye'den bazı şeyler var, bunu biliyorum. Neler olacağını göreceğiz. Açık konuşmak gerekirse eşim çok fazla Çek Cumhuriyeti'ne dönmekten yana değil. Bu da benim biraz cesaretimi kırıyor” diye yanıtladı.
 
"EN İYİ DÖNEMİM"
 
Eşinin karşı çıkmasına rağmen eski kulübü Sparta Prag'a açık kapı bırakan siyah-beyazlı oyuncu şöyle devam etti:
 
“Sparta çocukluğumdan beri bana çekici gelmiştir. Eğer somut bir teklif gelirse oturur bakarım. Sparta benim için önemli bir konu. Orada uzun yıllar oynadım. Aslında üç yıl önce de transferim söz konusu oldu. EURO 2012 öncesiydi. Ancak sonrasında Beşiktaş ile kontratımı uzattım.
 
Şu an 31 yaşındayım. Bir stoper için en iyi yaşlardayım. Şimdiye kadar Sparta Prag'dan gelen bir teklif olmadı. Bakalım bu konuda bana fırsat tanıyan birisi çıkacak mı? En geç Haziran'da her şey belli olacak.”
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!