comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Tosic: 'Bilic, West Ham'a gidecek'

16 Mayıs 2015, Cumartesi 13:01
Tosic: 'Bilic, West Ham'a gidecek'

Trabzonspor'a gideceği iddia edilen Dusko Tosic, "Bilic sezon sonunda West Ham'a gidecek. Beni arayıp, 'Seni de oraya götürmek istiyorum' dedi… Sezon sonu Ada'ya gideceğim" dedi.

Slaven Bilic, Gençlerbirliği ile sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Dusko Tosic ile birlikte West Ham United'a mı gidiyor? Bu iddianın sahibi Tosic!.. F.Bahçe'nin puan kaybettiği haftada deplasmanda Akhisar Belediyespor beraberliği ile şampiyonluk şansını çok zora sokan Beşiktaş'ta tüm eleştiri okları Slaven Bilic'in üzerine çevrildi. Beşiktaşlı taraftarlar, Hırvat hocanın kredisini tükettiğini düşünüyor. Bilic de sezon sonunda Siyah-Beyazlılar'dan ayrılmayı kafasına koydu. Hırvat teknik adamın tek hedefi İngiltere Premier Ligi'ne gitmek.
 
ERSUN YANAL BENİ İSTİYOR AMA
 
Hatta Slaven Bilic, bu düşüncesini Dusko Tosic'e anlattı. Sezon sonunda Gençlerbirliği ile yollarını ayıracak olan Sırp oyuncunun Trabzonspor'a gideceği iddia edildi. Teknik Direktör Ersun Yanal ile görüşen Tosic, yakın dostu Bilic'in sözleri sonrası fikrinde vazgeçti. 30 yaşındaki oyuncunun, yakın çevresine "Trabzonspor ile görüştüm. Ersun Yanal beni çok istiyor. Ama Slaven Bilic sezon sonunda West Ham United'a gidecek. Beni arayıp, 'Seni de oraya götürmek istiyorum' dedi. Sezon sonu oraya gideceğim" dediği öğrenildi.
 
SAM ALLARDYCE'I GÖNDERECEKLER
 
Yani Hırvat teknik adamın iki sezonluk Beşiktaş serüveni sezon sonunda bitecek. Ada basınında da West Ham United'ın Slaven Bilic ile çok yakından ilgilendiği yazılıyor. Teknik Direktör Sam Allardyce'ı sezon sonu gönderecek olan West Ham United, bu sezon İngiliz takımlarına karşı iyi performans gösteren Hırvat hocayı takımın başına getirme hedefinde.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!