comScore

Beşiktaş Beşiktaş

İşte Beşiktaş'ın Vodafone Arena planı

04 Mayıs 2015, Pazartesi 14:38
İşte Beşiktaş'ın Vodafone Arena planı

Süper Ligde şampiyonluk yarışını sürdüren Beşiktaş bir yandan da Vodafone Arena stadını önümüzdeki sezonun açılışına yetiştirebilmek için çaba sarf ediyor.

FutbolArena - Maddi anlamda sıkıntılar yaşayan siyah beyazlı yönetim Vodafone Arena'yı söz verilen tarihte açabilmek için büyük bir gayret içerisine girmiş durumda.

Yeni kaynaklar yaratmak isteyen yönetimin sponsorluk arayışları olduğu biliniyordu. Bu bağlamda Beşiktaş'ın Spor Toto ile bir sponsorluk anlaşması yaptığı öğrenildi. 
Spor Toto Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile başkan Fikret Orman'ın görüşmeler yaptığı ve 60 milyon liralık bir sponsorluk anlaşması için imza aşamasına geldikleri iddia edildi. Hatta Spor Toto ile Beşiktaş arasında ki bu ön anlaşmanın 19 Mayıs'ta resmiyete dökülmesi bekleniyor.

SPONSORLUK ANLAŞMASINDA HANGİ MADDELER VAR?
Spor Toto ile yapılması beklenen bu anlaşma da Vodafone Arena'nın 4 tribününden 1'ine "Spor Toto tribünü" ismi verilecek. Bunun yanında Beşiktaş'ın isminin pazarlanması konusunda Spor Toto'ya haklar verilecek.

BEŞİKTAŞ 60 MİLYON LİRAYI NE YAPACAK?

Vodafone Arena'nın açılışını erteleyen yönetimin Spor Toto ile yapılması beklenen sponsorluk anlaşmasından elde edilecek paranın büyük kısmıyla sermaye artırımına gideceği konuşuluyor.

60 milyon liranın 50 milyon lirasıyla sermaye artırımına gidecek olan yönetim hisse satışından yaklaşık 150 milyon lira gelir elde etmeyi amaçlıyor. Beşiktaş bu parayla da Vodafone Arena'yı Ekim ayı sonunda bitirecek.



ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!