comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş'a sürpriz kaleci adayı

30 Mart 2015, Pazartesi 11:03
Beşiktaş'a sürpriz kaleci adayı

Beşiktaş, Tolga Zengin ile Cenk Gönen'in yanına yabancı kaleci alıyor. Sevilla'nın 32 yaşındaki Portekizli file bekçisi Beto için harekete geçildi.

Beşiktaş, gelecek sezondan itibaren başlayacak 14 yabancı oyuncuyla sözleşme imzalamayı içeren yeni yabancı kuralı doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor.

Bu çerçevede öncelikle kale. Siyah-Beyazlılar rekabeti artırmak için Tolga ve Cenk'in yanına bir yabancı kaleci alacak. Sakat olan Tolga'nın takımı zaman zaman yalnız bırakması ve Cenk'in de sakatlanma riski endişe oluşturuyor. Listenin ilk sırasında yer alan isim ise Sevilla'nin Portekizli file bekçisi Beto. Beşiktaş ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi'ye Beto'nun transfer koşullarıyla ilgili bilgiler aktarıldı.
 
AVRUPA LİGİ KAZANDI
 
Geçen sezon Sevilla ile Avrupa Ligi kupasını alan 32 yaşındaki file bekçisinin sezon sonunda takımıyla olan sözleşmesi bitiyor. Başarılı kaleci için transfer ücreti ödenmeyecek olması bu transferi Besiktaş adına diğer seçeneklere oranla daha cazip hale getiriyor. Portekiz milli takımının da kalecilerinden olan Beto'nun transferi için önümüzdeki günlerde somut adımlar atılacak.
 
NOT...
 
Beto, Sevilla formasıyla bu sezon 23 maça çıktı. 2014 Dünya Kupası'nda ise Portekiz formasıyla 2 karşılaşmada kaleyi korumuştu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!