comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş'ta o ismin bileti kesildi

26 Mart 2015, Perşembe 09:10
Beşiktaş'ta o ismin bileti kesildi

Yönetimin, takımdaki kalecilerin üst üste sakatlık yaşamasını antrenör Sambade'nin idman tekniklerine bağlaması, İspanyol çalıştırıcıyı kızdırdı. 47 yaşındaki antrenörün, sezon sonunda takımdan ayrılma kararı aldığı öğrenildi.

Kara Kartal'da son dönemde üst üste kalecilerin sakatlık yaşaması sonrası gözler takımın kaleci antrenörü Jose Sambade'ye çevrilmişti. Konuyla ilgili olarak İspanyol çalıştırıcıdan ayrıntılı bir rapor isteyen yönetim, 47 yaşındaki antrenörün çalışma tekniklerini sorgulama kararı almıştı. Deneyimli antrenörden gelen raporu inceleyen Siyah-Beyazlılar'ın, özellikle Tolga Zengin'in kısa süre içerisinde ikinci kez sakatlanmasının ardından gündeme gelen Sambade'nin, ağır çalışma metotları uyguladığı görüşünde birleştiği öğrenildi. Siyah-Beyazlı idarecilerin bu fikirlerini Sambade'ye ilettiği ve tecrübeli antrenörün de bu sebepten dolayı sezon sonunda ayrılma kararı aldığı bildirildi.

Avrupa ekipleri takipte
 
Siyah-Beyazlılar'daki sistemi eleştirilen Sambade'yle, özellikle İspanya'da Deportivo La Coruna olmak üzere birçok La Liga temsilcisinin ilgilendiği biliniyor. Ek olarak tecrübeli çalıştırıcının, sezon başından beri Fransa Lig 1 ekibi Marsilya ve Lyon'un da takibinde olduğu konuşuluyor.
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!