comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Emre Belözoğlu Bilic'e küfretti, Beşiktaş'lı oyuncuları kızdırdı

24 Mart 2015, Salı 10:16
Emre Belözoğlu Bilic'e küfretti, Beşiktaş'lı oyuncuları kızdırdı

Emre Belözoğlu'nun Beşiktaş kulübesi önündeki diyalogda Slaven Bilic'e yönelik küfürleri, Siyah-Beyazlı oyuncuları kızdırdı.

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki derbi futbol olarak tat vermese de olaylar bir kez daha gündeme oturdu. Tartışmaların odak noktasında ise ligin ilk yarısında olduğu gibi Slaven Bilic ile Emre Belözoğlu arasında yaşananlar vardı. Maçın ilk yarısında Emenike'yle ilgili gelişmeler yaşanırken, gerilim Beşiktaş kulübesine taşındı. Bruno Alves ile Bilic tartışırken Emre Belözoğlu'nun kenara gelip Hırvat hocaya küfürler savurması, Beşiktaş'ı kızdırdı.
 
HAKEME ŞİKAYET ETTİ
 
Futbolcular mücadelenin devre arasında Bilic ile görüşerek, “Hocam Emre her maç ağza alınmayacak küfürler ediyor. Bu adamın dokunulmazlığı mı var? Bu dokunulmazlık nereden geliyor? Çıkıp konuşsanıza! Hakeme de şikayet et, biz de yanınızda olalım. Bu böyle olmaz hep küfür hep küfür” dediler. Bilic'in de bunun üzerine hakem Fırat Aydınus'un yanına gidip Emre'yi şikayet ettiği ve “Hoca bakalım Emre'ye ne yapılacak” dediği öğrenildi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!