comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Fikret Orman karşı çıktı

24 Mart 2015, Salı 09:02
Fikret Orman karşı çıktı

Brugge şokunun ardından takımın Fenerbahçe'ye kaybedip zirve yarışında geri plana düşmesi, Siyah- Beyazlılar'ı çıldırttı. “Yeni sezona yeni hoca” görüşlerini Fikret Orman'a sunan yöneticiler, Başkan'dan, “Sezon sonuna kadar daha 9 maça çıkacağız. Herkesin takıma destek olmasını istiyorum” cevabını aldı.

Beşiktaş'ın 4 gün arayla ilk olarak Club Brugge'e yenilip Avrupa Ligi'nden elenmesi ve ardından önceki akşam Fenerbahçe'ye kaybedip ligde zirve yarışında geri plana düşmesi, Beşiktaşlı yöneticileri çılgına çevirdi. Kadıköy'deki derbiyi Başkan Fikret Orman'la beraber izleyen yönetim kurulu üyeleri, karşılaşmanın 1-0 sona ermesinin ardından aralarında teknik direktör Slaven Bilic'e büyük tepki gösterdi. 
 
Kritik haftada üst üste alınan kötü sonuçların faturasını Hırvat çalıştırıcıya çıkaran yöneticiler, “Avrupa'da gelebilecek en iyi rakiple eşleştik. Buna rağmen çeyrek final biletini kaybettik. Ligde ise Bilic'le tek bir derbi kazanamadık. Sadece Beşiktaş forması zaten en kötü sonuç olarak üçüncülüğe oynar. Bunun için başında hoca olmasına gerek yok. Yeni stadımız için yeni bir teknik heyet bulmamız gerekiyor” sözlerini, Başkan Fikret Orman'a iletti.
 
Orman önce dinledi sonra...
 
Karşılaşmanın ardından büyük hayal kırıklığı yaşayan Başkan Orman, kurmaylarından gelen tepkileri ilk olarak sonuna kadar dinledi, ardından bu konuda aceleci bir karar vermelerinin, takıma zarar vereceğini söyledi. 
 
Takımda istikrardan yana olduğunu belirten ve Slaven Bilic'in hemen saf dışı bırakılmayacağını söyleyen Orman'ın, “Sezon sonuna kadar daha 9 maça çıkacağız. Liderliği kaybettik ama önümüzde daha uzun bir periyot var. Aksi durumda sezon sonunda zaten gereken yapılır. Şimdi herkesin takıma destek olmasını istiyorum” ifadelerini kullanarak yönetici arkadaşlarını sakinleştirdiği öğrenildi. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!