comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Ahmet Nur Çebi: 'Fenerbahçe maçına lider çıkmamız motivasyon olur'

15 Mart 2015, Pazar 19:20
Ahmet Nur Çebi: 'Fenerbahçe maçına lider çıkmamız motivasyon olur'

Beşiktaş Kulübü 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, haftaya oynayacakları Fenerbahçe derbisine lider çıkacaklarını belirterek, "Bu inşallah önemli bir motivasyon olur." dedi.

Süper Lig'in 24. hafta maçında Kayseri Erciyesspor'u 5 - 1'le geçen Beşiktaş'ta 2. Başkan Ahmet Nur Çebi, maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Ahmet Nur Çebi, "Önemli bir maçtı, kırılma noktasıydı, çocukların buna ihtiyacı vardı. Zor bir hafta geçireceğiz, Brugge maçının arkasından Fenerbahçe maçı var. İyi top oynadığımızı görüyoruz. Arkadaşlık havalarının daha da güçlendiğini görüyoruz. Bu beni mutlu etti. Fenerbahçe maçına lider olarak çıkacağız, bu inşallah önemli bir motivasyon olur." ifadelerini kullandı.

ALBAYRAK: ÇOK GÜZEL VE ÇOK KEYİFLİ BİR MAÇTI
İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Albayrak da Kayseri Erciyesspor maçıyla ilgili "Çok güzel, çok keyifli bir maçtı. Bize bu keyfi yaşatan futbolcu kardeşlerimize ve teknik ekibimize çok teşekkür ediyoruz." dedi.

Taraftarlara da teşekkür eden Metin Albayrak, "Harika bir atmosfer oluşturdular. İstanbul'a lider olarak dönüyoruz; bu bizim için çok önemliydi. Çok önemli bir özgüven kazandık." diyerek şöyle devam etti:

"Brugge maçından sonra buraya gelerek, o özgüveni ve o arkadaşlık ortamını çok iyi kazandık. Bugün bir maç kazandık, şampiyon olmadık, lider olduk. Önemli olan sezon sonuna kadar bunu götürmek, önemli olan sezon sonunu lider olarak tamamlamak ve şampiyon olmak. O yüzden, hiç havaya girmeden, ayaklarımızı yere basarak, düşünerek çıkacağız her maça. Bundan sonra her maçımızı kazanarak şampiyon olmak istiyoruz."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!