comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Bilic'ten Tolga, Atiba ve Sosa açıklaması

15 Mart 2015, Pazar 18:22
Bilic'ten Tolga, Atiba ve Sosa açıklaması

Beşiktaş'ta Teknik Direktör Slaven Bilic, Kayseri Erciyesspor maçının ardından sakat futbolcuların durumlarıyla ilgili açıklama yaptı. 

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Kayseri Erciyesspor karşısında oldukça iyi bir performans sergilediklerini ifade eden Bilic, "Futbolcularımı tebrik ediyorum, çok iyi oynadılar. Zemin çok iyiydi. Bazı hatalarımız oldu ancak 90 dakika içerisinde bunlar olabiliyor. Maça iyi başladık ve skor bulduk, daha sonra da oyunun tamamını kontrol ettik. Oyuncularım çok canlıydı, K.Erciyesspor da harika bir gol attı biz de harika bir galibiyet aldık" dedi.
FENERBAHÇE DERBİSİNDE...

Çok kritik bir haftaya girdiklerini ifade eden Bilic, "Önümüzde çok önemli bir hafta var, önce Brügge ile sonra da Fenerbahçe ile oynayacağız. Erciyes karşısında aldığımız galibiyet sadece 3 puan değil, hem çok iyi oynadık, hem lider olduk, hem de özgüvenimizi tekrardan kazandık. İlk hedefimiz Brugge ardından da Fenerbahçe derbisi olacak. Fenerbahçe derbisinde de cezalı oyuncumuz olmayacak, bu da bizim için önemli" şeklinde konuştu.

ÇİFT FORVET KONUSU

K.Erciyesspor karşısına çift forvet olarak çıkmasını da yorumlayan Hırvat teknik adam, "Aslına bakılırsa biz geride kalan maçlarda da birçok kez çift forvet oynadık. Bugün de aynı şekilde. Mustafa ve Cenk'in uzun süren bir sakatlığı vardı ve bundan dolayı da çift forvet oynayamıyorduk, şimdi aramıza döndüler ve alternatiflerimiz çoğaldı. Mustafa bugün harika oynadı, kendisine teşekkür ediyorum. " dedi.

SAKAT OYUNCULARIN SON DURUMU

Takımdaki sakat oyuncuların son durumlarını da değerlendiren Bilic, "Sosa ve Serdar Kurtuluş'un durumlarını Atiba ve Tolga Zengin Brugge karşısında oynama şansı yüksek. Sosa'nın oynama şansı var, Necip'in ise çok önemli bir durumu yok. Opare'nin de ciddi bir sakatlığı yoktur umarım. Bu oyuncularımızı Brugge karşısında kullanırsak şansımız yükselecek" ifadelerini kullandı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!