comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Opare gündemden düşmüyor

04 Mart 2015, Çarşamba 08:53
Opare gündemden düşmüyor

Liverpool rövanşındaki mükemmel performansını, Balıkesir'e attığı klas golle taçlandırarak sürdüren Opare, herkesin dilinde...

Ara transfer döneminde Portekiz devi Porto'dan transfer edilen Daniel Opare, son haftalarda yaptığı başarılı işlerle Siyah-Beyazlı camianın en gözde ismi haline geldi... İlk etapta Türkiye Kupası maçlarında birkaç kez sağ bek bölgesinde görev yapan ancak kendisini pek fazla gösteremeyen Ganalı futbolcu; İsmail Köybaşı ve Ramon Motta'nın yokluğunda forma giydiği solda yaptığı başarılı işlerin ardından bir anda kulübün en fazla öne çıkan futbolcusu oldu. Avrupa Ligi'nde Liverpool karşısında kusursuza yakın bir performans sergileyen ve Balıkesirspor'a karşı da etkili oyununu klas bir golle süsleyen Opare'nin, maç ve idmanların ardından soyunma odasında müzik eşliğinde yaptığı dans gösterileriyle arkadaşlarının neşesi olduğu bildirildi.
 
Sivas'ta da sahada olacak
 
Porto'dan satın alma opsiyonlu olarak kiralanan 24 yaşındaki futbolcunun, takıma kısa sürede alışıp önemli işlere imza atmaya başlamasından dolayı, yönetim de oldukça mutlu... Başarılı futbolcunun bonservisini Porto'dan almak için şimdiden hazır olan Beşiktaşlı idareciler, Opare'nin ilerleyen haftalarda da etkili formunu sürdürmesi halinde 2 milyon Euro'luk opsiyon bedelini erkenden kullanmayı planlıyor. Oyuncusunun yaptığı patlamadan dolayı mutlu olan Bilic, Motta'nın cezası bitmesine rağmen Sivas deplasmanında sol bekte yine Daniel Opare'ye görev verecek.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!