comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Slaven Bilic'in Sivas maçı için ısrarı

04 Mart 2015, Çarşamba 08:53
Slaven Bilic'in Sivas maçı için ısrarı

Beşiktaş Yönetimi 12 Mart Perşembe günü Avrupa Ligi'nde oynanacak Club Brugge maçını düşünerek Sivas karşılaşmasının tarihinin değiştirilmesi konusunda TFF'ye başvurmuştu.

Beşiktaş ligin 23. haftasında 9 Mart Pazartesi günü Sivasspor ile karşılaşacaktı. Yönetim 12 Mart Perşembe günü Avrupa Ligi'nde oynanacak Club Brugge maçını düşünerek Sivas karşılaşmasının tarihinin değiştirilmesi konusunda TFF'ye başvurmuştu.
 
Yönetim ile yetkililer arasında yapılan toplantı sonrası karşılaşmanın cuma ya da cumartesi oynanması konusunda mutabakata varıldı.
 
BRUGGE MAÇINI HATIRLATTI
 
Ancak devreye teknik direktör Bilic girdi. Başarılı çalıştırıcı, Siyah-Beyazlı yöneticilere "Pazar gününden sonra yorgun olan takıma 2 gün izin verdim. Çarşamba günü bir araya geleceğiz. Sivas maçını cuma ya da cumartesi oynarsak takımın konsantrasyonu konusunda sıkıntı yaşarız. Ancak pazartesi oynarsak da Sivas gibi zorlu bir deplasman sonrası Belçika'da yorgunluk sıkıntısı yaşarız. Bu nedenle bu müsabakanın pazar günü gündüz oynanması bizim için ideal" diyerek görüşünü bildirdi.
 
PAZAR İÇİN ISRARCI OLDU
 
Bilic'in ısrarı karşısında yönetim bu teklifi TFF yetkililerine iletti. TFF de maçı pazar günü saat 14:00'e aldı. Böylece bir anlamda Beşiktaş Teknik Direktör Bilic maçın tarihini belirlemiş oldu. Geçen hafta oynanan ve 2-2 berabere biten Balıkesir maçında takımın yorgunluğu dikkat çekmişti.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!