comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Slaven Bilic: 'Turu geçeceğiz'

28 Şubat 2015, Cumartesi 09:16
Slaven Bilic: 'Turu geçeceğiz'

Slaven Bilic, Avrupa Ligi'ndeki sıradaki rakipleri Club Brugge'ü ciddiye aldıklarını söyledi.

Beşiktaş'ın başarılı teknik adamı Slaven Bilic, UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 turundaki rakiplerinin belli olmasının ardından açıklamalarda bulundu.
 
Belçika temsilcisi Club Brugge'ün dikkat edilmesi gereken bir takım olduğunu belirten Hırvat teknik adam, Kupa 2'de yollarına sağlam adımlarla devam etmek istediklerini söyledi. Brugge'ü küçümsemediklerini söyleyen 46 yaşındaki çalıştırıcı, “Liverpool'u eledikten sonra bizim için kimin çıkacağı önemli değildi. Rakibimiz, kendi liginde iyi bir durumda. Bizim için ilk maçın orada olması büyük bir avantaj” ifadelerini kullandı.
 
‘Turu geçeceğiz'
 
Bu sezon Avrupa'da evlerinde çıktıkları maçlarda, taraftarın rakip takımlara zor anlar yaşattığını kaydeden Bilic, Club Brugge karşısında da gösterilen büyük desteğin sürmesini istedi. Bilic, “Taraftarımız, gücünü Olimpiyat Stadı'nda oynanan Liverpool mücadelesinde bir kez daha kanıtladı. Rakibimizle oynayacağımız ilk maçtan avantajlı bir sonuçla ayrılıp onların büyük katkısıyla da rövanşta taraftarımızla bütünleşip turu geçeceğiz. Amacımız yola devam etmek. Hedefimiz büyük” yorumunu yaptı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!