comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Belçika'da Beşiktaş yorumu: "Şanslar eşit"

27 Şubat 2015, Cuma 15:22
Belçika'da Beşiktaş yorumu:

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda temsilcimiz Beşiktaş ile eşleşen Club Brugge için Belçika'da değerlendirmeler yapılmaya başlandı.

FutbolArena Dış Haberler - UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda temsilcimiz Beşiktaş ile eşleşen Club Brugge için Belçika'da değerlendirmeler yapılmaya başlandı.

Daha önce Beşiktaş ile 2006 UEFA Avrupa Ligi B grubunda karşı karşıya gelen Club Brugge'de o dönemin teknik direktörü Emilio Ferrera'nın yardımcısı Franky Van der Elst kurayı değerlendirdi. Van der Elst: 'Beşiktaş'la daha önce karşılaşmıştık. İstanbul'daki maçta iyi hatırlıyorum Balaban'ın penaltı golüyle öne geçmiştik ama maçı kaybetmiştik' dedi. Sözlerine devam eden Van der Elst, şansların eşit olduğunu belirtti. Van der Elst: 'Beşiktaş zorlu bir rakip olsa da şanslar yüzde elli olarak eşit. Slaven Bilic'e hayran birisiyim. Hırvatistan Milli takımında kendisini kanıtlamış birisi. O çok iyi bir teknik adam.' dedi. Belçika'da oynanacak ilk müsabakada Türk seyircilerin maça yoğun ilgi göstereceğini tahmin eden Van der Elst: 'Türkler muhtemelen Jan Breydel'deki maçta kendilerine ayrılan bölümü dolduracaklardır. Türkiye'de ise fanatik taraftarlar ile güzel bir atmosfer olacaktır. Bunu Galatasaray-Anderlecht eşleşmesinde görmüştük' diyerek sözlerini noktaladı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!