comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş Liverpool maçı için ek bilet imkanı yaratıldı!

26 Şubat 2015, Perşembe 10:49
Beşiktaş Liverpool maçı için ek bilet imkanı yaratıldı!

UEFA Avrupa Ligi'nde Liverpool ile son 16 mücadelesi yapacak olan Beşiktaş'tan bilet açıklaması geldi.

FutbolArena - Olimpiyat Stadı'nda Liverpool ile tur mücadelesi verecek Beşiktaş'tan taraftarlarına müjde geldi. Daha önce tüm biletlerin tükendiği açıklanan statta güvenlik tedbiri nedeniyle kapatılan bazı yerlerin gün içerisinde satışa sunulacağı belirtildi.

İşte o açıklama
Beşiktaş-Liverpool mücadelesi için satışa sunulan tüm biletlerin tükenmiş olmasına karşın, güvenlik tedbiri nedeniyle daha önceden ayrılmış olan stadyumdaki ilk 5 sıra koltuğun Doğu Tribünü hariç olmak üzere, 4. ve 5. sıralarının satışa sunulmasına karar verilmiştir. 
 
Başkanımız Fikret Orman'ın özel temasları sonucunda Vali, İstanbul İl Emniyet Müdürü Selami Altınok'un izni alınarak; Kuzey Tribün, Güney Tribün ve Batı Tribün'de bulunan 4. ve 5. sıralardaki sınırlı sayıdaki bilet, 26 Şubat Perşembe günü saat 12.00 itibariyle passo.com.tr ve Vodafone Arena Kombine Kart Merkezinden satışa sunulacaktır. 
 
Passolig kart sahipleri passo.com.tr üzerinden bilet alabilir. Kağıt bilet almak isteyen taraftarlarımız ise, Vodafone Arena Kombine Kart Merkezinden biletlerini temin edebilirler. 
 
Vali, İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok'a ve Emniyet yetkililerine kulübümüze sağladıkları destek için teşekkür ederiz. 
 
Ayrıca, Liverpool kulübüne Güney Kale Arkası Tribünden toplam 4019 adet bilet verilmiş ve bu biletler İngiliz kulübü tarafından ücreti ödenerek satın alınmıştır. Liverpool kulübü, maça 1000-1500 arası taraftarının geleceğini UEFA'ya ve Kulübümüze bildirmiştir. Liverpool kulübü biletlerin tamamını satın aldığı için, rakip takım için ayrılan tribünden bilet satışa çıkartılması gibi bir durum söz konusu değildir.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!