comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Hilbert: 'Beşiktaş taraftarından korkuyorlar'

24 Şubat 2015, Salı 08:56
Hilbert: 'Beşiktaş taraftarından korkuyorlar'

Leverkusen'de oynayan Beşiktaş'ın eski futbolcusu Hilbert konuştu. Siyah-Beyazlı takımın Türkiye'nin en iyisi olduğunu söyledi.

Beşiktaş'ta 2010-13 yılları arasında forma giyen, şimdi ise Almanya'da Leverkusen'de top koşturan Roberto Hilbert, BUGÜN'e önemli açıklamalarda bulundu.
 
Kartal'ın hem deneyimli hem de gençlerden oluşan çok iyi bir takıma sahip olduğunu belirten 30 yaşındaki futbolcu, “Bence Türkiye'nin en iyisi. Son maçta yenilmiş olmaları önemli değil. Şampiyon olacaklarına inanıyorum” dedi.
 
Liverpool maçı için, “Rakipler Beşiktaş taraftarından korkuyor. Liverpool da bunu hissedecek. Beşiktaş'ın turlayacağını düşünüyorum” diye konuştu.
 
"TÜRKİYE'YE DÖNMEK İSTİYORUM"
 
Takımdan ayrılma süreci için, “Neden sözleşme yenilenmediğini bilmiyorum. Kalmak istediğimi söylemiştim. İstanbul'da çok mutluydum. Bu yaz Leverkusen'le sözleşmem bitiyor. Gelecek sezon ne olacağını bilmiyorum. Ama Türkiye her zaman benim için açık bir seçenek” ifadelerini kullandı.
 
Yarın Şampiyonlar Ligi'nde Arda Turanlı Atletico Madrid'le yapacakları maç hakkında, “Arda Turan çok büyük bir oyuncu. Bana göre şu anda Türkiye'nin en iyi futbolcusu. Bizde de çok iyi Türk futbolcular var. Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak hem çok iyi futbolcular hem de iyi birer arkadaş. Tur şanslarımızı yüzde 50 olarak görüyorum” dedi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!