comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Liverpool maçının biletleri tükendi!

23 Şubat 2015, Pazartesi 19:44
Liverpool maçının biletleri tükendi!

Beşiktaş Kulübü resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada UEFA Avrupa Ligi 2.tur rövanş maçında oynanacak Liverpool mücadelesinin biletlerinin tükendiğini açıkladı.

Beşiktaş Kulübü resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada UEFA Avrupa Ligi 2.tur rövanş maçında oynanacak Liverpool mücadelesinin biletlerinin tükendiğini açıkladı.

İşte Beşiktaş tarafından yapılan o açıklama;
Atatürk Olimpiyat Stadı kapasitesi ve biletlerin satışa eksik sunulduğu yönünde kamuoyunda yapılan yanlış yorumların önüne geçmek amacıyla bir bilgilendirme yapılması zorunluluğu doğmuştur.
 
Beşiktaşımızın 26 Şubat Perşembe günü Liverpool'u ağırlayacağı Atatürk Olimpiyat Stadı'nın toplam seyirci kapasitesi 79.077'dir.
 
Bu kapasitenin 1.305 kişilik bölümünü Loca-Protokol ve Basın koltukları oluşturmaktadır.
 
İl Spor Güvenlik Kurulu'nun güvenlik amaçlı kararı nedeniyle tribünlerin 4.966 kişilik ilk beş sırası boş bırakılacaktır.
 
Liverpool maçı için konuk takım taraftarlarına 4.400 koltuk ayrılmıştır. İki takım taraftarlarının arasına güvenlik nedeniyle 2992 kişi kapasiteli bir tampon bölge oluşturulacaktır.
 
Futbol Takımımızın iç saha maçları için 13.856 adet kombine kart satılmıştır. Kulübümüz, yapılan sözleşmeler gereği sponsorlarımıza 2199 kişilik bilet ayırmıştır.
 
Tüm bu uygulamalar sonrası Liverpool maçı için 49.359 bilet satışa sunulmuş ve taraftarlarımızın büyük ilgisi sonucu tükenmiştir.
 
26 Şubat Perşembe günü Liverpool taraftarlarına ayrılan ama satılmayan biletler, Kulübümüz tarafından satışa sunulacaktır. Ayrıca Liverpool taraftarlarının satın almadığı bilet sayısı kadar tampon bölge boş koltuk sayısında da değişikliğe gidilme ihtimali bulunmaktadır.
 
Sponsorlarımıza ayrılan ama Kulübümüze geri dönecek biletler de maç sabahı satışa sunulacaktır.
 
Beşiktaşımızı desteklemek için Liverpool maçına bilet alan taraftarlarımıza teşekkür eder, kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız.
 
Beşiktaş JK

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!