comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş'ın Liverpool 11'i nasıl olacak?

22 Şubat 2015, Pazar 18:22
Beşiktaş'ın Liverpool 11'i nasıl olacak?

Beşiktaş, Eskişehirspor deplasmanına sürpriz bir ilk 11'le çıkarken asıl akılları karıştıran soru "Liverpool'a karşı kim oynayacak?".

FutbolArena Detay - Beşiktaş, Eskişehirspor deplasmanına sürpriz bir ilk 11'le çıkarken asılakılları karıştıran soru "Liverpool'a karşı kim oynayacak?" oldu.

Beşiktaş'ta Eskişehirspor ilk 11'i belli oldu. Siyah-beyazlılar sahaya şu 11'le çıkıyor; Cenk, Serdar, Ersan, Necip, Motta, Olcay, Veli, Sosa, Kerim, Oğuzhan, Mustafa Pektemek.
Bilic'in Eskişehirspor'a karşı Gökhan Töre ve Atiba'yı yedek bırakarak dinlendirdiği görüldü. Demba Ba da maç öncesi sakatlığı nüksettiği için riske edilmedi. Ama asıl akılları karıştıran sol bekte Motta ile İsmail Köybaşı'nın olmadığı, stoperde de Ersan Gülüm'ün cezalı, Sivok'un UEFA listesinde olmadığı için forma giyemeyeceği Liverpool maçında Bilic kimleri kullanacak?

Bu sorunun cevabı için Eskişehirspor maçı ipucu olabilirdi ama Bilic tam aksine kafaları karıştırdı. Sol bekte Uğur Boral alternatiflerden biri ama Bilic tecrübeli oyuncuyu 18 kişilik kadroya bile almadı ve onu Liverpool'a karşı da düşünmediğini gösterdi. Sağ bek olan ama sol bekte de görev alabilen yeni transfer Opare'nin de bu maçta sol bekte başlamaması Bilic'in bu ihtimali de çok düşünmediğinin göstergesi. Aksi takdirde alışması için oynatması beklenirdi.

Stoper mevkiinde ise Pedro Franco Liverpool'a karşı oynayabilecek ama Ersan Gülüm cezalı, Sivok ise UEFA listesinde yok. Alternatiflerden birisi genç Atınç Nukan ama Bilic ona da Eskişehir'e karşı görev vermeyip asıl yeri ön libero olan Necip Uysal'ı stoper oynatarak kafaları karıştırdı.
Bilic'in Liverpool karşısında Necip Uysal'ı stoperde Pedro Franco'nun yanında oynatma ihtimali akıllara geldi.



ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!