comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Bilic kararsız kaldı

22 Şubat 2015, Pazar 09:27
Bilic kararsız kaldı

Beşiktaş'ın hocası, özellikle İngilizlerle yapılacak rövanşta Ersan ve Motta'nın yokluğunu nasıl dolduracağı konusunda kararsızlık yaşıyor.

Bugünkü Eskişehir maçını kazanıp, liderliğini korumayı planlayan Beşiktaş'ta, erteleme isteği reddedilince oyunculara dinlenme fırsatı kalmadı. Eskişehir karşılaşmasının önemi nedeniyle Liverpool'la rövanş sınavı öncesi rotasyon da yapamayan Hırvat hoca, büyük sıkıntı yaşıyor. Özellikle Beşiktaş'ın Avrupa'daki kaderini belirleyecek Liverpool maçında önemli eksiklerin olması tecrübeli çalıştırıcıyı düşündürüyor. Cezalı Ersan'ın yokluğunda savunmada Atınç'a görev vermeyi planlayan Bilic, genç ismin geri dönüşlerde yavaş kalmasından dolay Necip'i de planlarına dahil etti. Ancak Necip'in kaybedilen Erciyes maçında defanstaki performansı şansını azaltıyor. 
 
ATİBA SOLA GEÇERSE TOLGAY 11'DE
Bu konudaki kararını önümüzdeki günlerde vermesi beklenen Hırvat hoca için sol bekteki eksikler diğer sıkıntı kaynağı oldu. Motta'nın İngiltere'deki maçta cezalı duruma düşmesi, İsmail'in ise sakatlığının sürmesi nedeniyle Uğur'dan istediği verimi alamadığı için Atiba'yı savunmanın solunda görevlendirmeyi hesaplayan Bilic, bu durumda orta saha büyük bir zaaf yaşanmasından çekiniyor. Bilic'in oyunu böyle kurgulaması halinde, devre arasında transfer edilen Tolgay Arslan'a 11 yolu açılacak. Atiba'nın orta sahada kalması durumunda ise büyük bir ihtimalle Uğur'a sol bekte görev yapma şansı doğacak. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!