comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Avrupa'nın devleri Gökhan Töre'nin peşinde!

21 Şubat 2015, Cumartesi 09:35
Avrupa'nın devleri Gökhan Töre'nin peşinde!

Liverpool maçında 4 kulübün tribünden takip ettiği Gökhan Töre performansıyla büyük beğeni topladı.

Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi'nde mücadelesine devam eden Beşiktaş'ta bu sezon takımın en istikrarlı isimlerinin başında Gökhan Töre geliyor.
 
Attığı goller ve yaptığı asistlerle dikkatleri üzerine çeken milli futbolcu, Avrupa'nın dev kulüplerini peşinden koşturuyor. Liverpool ile Anfield Road'da oynanan maçta Gökhan Töre'yi yakın takibe alan Atletico Madrid, Valencia, Chelsea ve West Ham'ın yetkililerinin, genç futbolcunun gösterdiği performanstan çok etkilendiği öğrenildi.
 
BEŞİKTAŞ 'HAYIR' DİYEMEZ!
 
Özellikle maçın ilk yarısında etkili bir performans gösteren Gökhan Töre, attığı ince çalımlarla Liverpool taraftarlarından bile alkış toplamıştı...
 
Gelen bilgilere göre sezon sonunda Beşiktaş'a Gökhan için resmi teklif gelmesine artık kesin gözüyle bakılıyor. Avrupa'nın dev kulüplerinin, 10-15 milyon Euro arasında bir rakamla Siyah-Beyazlılar'la masaya oturacağı ifade ediliyor. Gökhan Töre'nin bonservisini Rubin Kazan'dan 4.5 milyon Euro'ya alan Beşiktaş'ın böyle bir teklif gelmesi halinde 'hayır' diyemeyeceği belirtiliyor.
 
EN İSTEKLİ KULÜP ATLETICO
 
Özellikle Arda Turan faktörü nedeniyle Atletico Madrid'in bu transferde çok istekli olduğu iddialar arasında...
 
Siyah-Beyazlı kulüple 4 yıl daha sözlemesi bulunan Gökhan Töre de daha önce yaptığı açıklamalarda La Liga veya Premier Lig'de futbol oynamak istediğini söylemişti. Bir dönem Chelsea altyapısında forma giyen genç futbolcu, ardından Hamburg ve Rubin Kazan'da kariyerini sürdürmüştü.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!