comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Demba Ba: '70 bin kişinin önünde affetmeyeceğim'

21 Şubat 2015, Cumartesi 09:25
Demba Ba: '70 bin kişinin önünde affetmeyeceğim'

Liverpool maçında kaçırdığı golü aklından çıkaramayan Demba Ba, kendisini rövanşta affettirmeye hazırlanıyor.

Beşiktaş'ı bu sezon hem ligde hem de Avrupa'da uçuran Senegalli golcü Demba Ba, Liverpool'a karşı Anfield Road Stadı'nda çok net pozisyonlara girmesine karşın takımına avantaj getirecek golü bir türlü bulamadı.
 
Özellikle ilk yarıda yakaladığı bir gol şansında topu Liverpool kalecisi Mignolet'e nişanlayan tecrübeli yıldız, kaçan golü bir türlü aklından çıkaramıyor. Maç sonu konuşan 29 yaşındaki futbolcu, “İlk yarıdaki pozisyonda kaleyi boş gördüm ve uzak köşeye vuruş yaptım. O topun gol olması gerekirdi. Sanırım daha sert vurabilirdim. Anfield Road'da gol bulmayı çok istiyordum, olmadı. Hedefim, kaçırdığım golleri rövanşta atmak. İnanıyorum ki, 70 bin kişinin önünde vurduğum gol olacak. Yakaladığım pozisyonları affetmeyeceğim” yorumunda bulunarak İngiliz devine gözdağı verdi.
 
‘Penaltı öncesi faul vardı'
 
Ramon Motta'nın neden olduğu penaltı hakkında da konuşan yıldız oyuncu, “4. hakeme pozisyon öncesinde bana faul yapıldığını söyledim. Ancak benimle aynı fikirde değildi. Bu hatanın devamında kaybetmek gerçekten çok üzücü” ifadelerini kullandı.
 
Tur şanslarını yüzde 50-50 gördüğünü vurgulayan Demba Ba, “Dış sahada atacağımız gol bize çok önemli avantaj sağlayacaktı. Ancak olmadı. Olimpiyat Stadı'nda farklı bir senaryo yazılacak. Sahada sezonun en iyi Beşiktaş'ını göreceksiniz” diyerek sözlerini bitirdi.
 
‘9 numarayı vereyim sen oyna'
 
Demba Ba, Liverpool maçı sonrası bir taraftarla Twitter'da ilginç diyalog yaşadı.
 
“Beşiktaş taraftarına teşekkürler. Her zamanki gibi harika destek. Size yine ihtiyacımız olacak” yazan Senegalli yıldıza taraftar, “Destek harikaydı; ancak siz değil. İyi oynamadınız Demba. Hayal kırıklığı yaşadık. Kötü futbol” yorumu yaptı.
 
Bunun üzerine ise Senegalli golcü, “İstersen gelecek hafta 9 numaralı formayı sana vereyim de oyna. Ne kadar iyi olduğunu görmek istiyorum” yanıtını verdi. Taraftar da bu sözlere, “Aldığın milyonları bana verirsen neden olmasın” karşılığını verdi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!