comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş, Motta'nın yaptırdığı penaltıda yediği golle yenildi

20 Şubat 2015, Cuma 00:07
Beşiktaş, Motta'nın yaptırdığı penaltıda yediği golle yenildi

Avrupa Ligi'nde turun ilk ayağında Liverpool'a konuk olan Beşiktaş iyi direndiği maçta Motta'nın yaptırdığı penaltıdan gelen golle yenildi.

FutbolArena - Avrupa Ligi'nde turun ilk ayağında Liverpool'a konuk olan Beşiktaş iyidirendiği maçta Motta'nın yaptırdığı penaltıdan gelen golle yenildi.

Güçlü rakibi Liverpool'a karşı özellikle ilk yarının başlarında başa baş mücadele eden, hatta Demba Ba ile çok net bir pozisyondan yararlanamayan Beşiktaş, 2. yarıda hakimiyeti tamamen rakibe kaptırdı.
Yine de savunmada iyi direnç gösteren ve rakibin net pozisyon sayısını sınırlı tutan siyah-beyazlılar, sol bek Motta'nın hatasının kurbanı oldu. Karşılaşmanın 84. dakikasında kendisini maç boyuncu çok zorlayan Liverpool'lu İbe'nin üzerine gelişinde ilk hamleyi yapamayıp çalım yiyen Motta, oyuncuyu takip edip ceza sahası içerisinde yine dengesiz bir müdahale yaptı ve düşürdü. Hakemin verdiği penaltı kararı sonrası Balotelli'nin vuruşuyla golü bulan Liverpool, temsilcimizi bu sayıyla 1-0 mağlup etti.

Daha önce de hatalarıyla Beşiktaş'ın başını yakan Ramon Motta, bu kritik karşılaşmada da hatasıyla mağlubiyete sebep oldu.

Brezilyalı oyuncu sarı kart cezalısı olduğu için rövanşta forma giyemeyecek.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!