comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Jose Sosa: 'Şampiyon olmak istiyoruz'

17 Şubat 2015, Salı 16:00
Jose Sosa: 'Şampiyon olmak istiyoruz'

Beşiktaş'ın Arjantinli yıldız futbolcusu Jose Sosa, sezon sonunda şampiyon olmak istediklerini söyledi.

Kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunan Jose Sosa, ligdeki liderliklerini sürdürmek istediklerini dile getirdi. Sezon sonunda da şampiyon olmak istediklerini kaydeden Sosa, "Takım ortaya iyi bir karakter koyuyor. Sonuna kadar liderliği korumak istiyoruz. Takımımızda bu kapasite ve istek var. Son haftalarda ekstra performans gösterip şampiyon olmak istiyoruz." diye konuştu.

Maçların çoğunda on numara oynadığını da ifade eden başarılı futbolcu, "Sevdiğim gerçek pozisyonum on numara. Sorumluluğu yüksek bir mevki. Ofansa büyük katkı vermek lazım. Hiçbir zaman oynadığım pozisyonu sorun etmem." dedi.
"AVRUPA'DA DEVAM ETMEK GÜZEL"

UEFA Avrupa Ligi'nde Liverpool ile İngiltere'de oynayacakları karşılaşmayı da değerlendiren Jose Sosa, "Liverpool'a karşı oynamak güzel olacak. Avrupa'da devam etmek güzel. Rakibimiz Avrupa'da tarihi olan bir ekip. Lig ve Avrupa çok farklı platformlar. Avrupa'da ligde oynadığımızdan daha fazla motivasyonla oynamalıyız. İki maç oynayacağız. Devam edeceğiz ya da eleneceğiz. Güzel maçlar olacak. Ama elimizden gelenin en iyisini yapacağız." şeklinde konuştu.

"SADECE BEŞİKTAŞ'I DÜŞÜNÜYORUM"

Adaptasyon sürecini atlattığını da söyleyen Arjantinli futbolcu, "Değişik bir kültüre geldim. Grup olarak iyi iş çıkarıyoruz. Kalitesi yüksek ve mücadeleye dayanan bir ligdeyiz. İyi gittiğimizi düşünüyorum. Kişisel olarak oyunumdan memnunum. Her zaman en iyisini yapmaya çalışıyorum. Daha iyi olabilirim. Milli takım ile ilgili düşüncem yok. Sadece Beşiktaş'ı düşünüyorum." diye konuştu.

Yaptırdığı kartal dövmesi için ise Jose Sosa, "Kartal dövmesi yaptırmayı zaten düşünüyordum. Beşiktaş'a geldikten sonra her yerde kartal görünce yaptırmaya karar verdim." dedi.

Son olarak Jose Sosa, Türkiye'deki taraftarın sıcaklığı ve gösterdikleri ilgiden çok memnun olduğunu belirtti.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!