comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Gökhan Töre için çılgın teklif! 15 milyon euro...

17 Şubat 2015, Salı 09:15
Gökhan Töre için çılgın teklif! 15 milyon euro...

İngiltere'deki ilk maç ve İstanbul'daki rövanşta da Gökhan Töre'yi izleme kararı alan İspanyollar, 26 Şubat'taki ikinci karşılaşma sonrası Beşiktaş yönetimiyle yıldız futbolcunun transferini görüşecek.

Kariyerindeki ilk gollerine Beşiktaş formasıyla ulaşan, siyah-beyazlı takımın sözleşmeli futbolcusu olduktan sonra kalitesini daha da artıran Gökhan Töre, İspanyol devinin göz hapsinde.
 
Ligde oynanan Bursaspor maçında Atletico Madrid Kulübü yetkililerinin canlı izlediği Gökhan Töre, karşılaşmanın en iyilerinden biri olurken bu futboluyla mest olan İspanyollar, İngiltere'de ve İstanbul'da oynanacak Liverpool maçlarında da tribündeki yerini alacak.
 
Arda Turan'ın formasını giydiği Atletico Madrid'in izleme komitesinden birkaç üye, Bursaspor maçını canlı takip ederken İngiltere'deki ve İstanbul'daki Liverpool maçında kulübün CEO'sunun da yer alacağı öğrenildi.
 
İLK TEKLİF 15 MİLYON EURO

Teknik direktör Diego Simeone'nin transferini istediği isimlerden olan Gökhan Töre'yi alıcı gözüyle izleyen İspanyol ekibinin İstanbul'daki Liverpool maçı rövanşı sonrasında Beşiktaş yönetimiyle bir araya geleceği, ilk tekliflerinin 15 milyon Euro olacağı öğrenildi.
 
4.5 YIL DAHA SÖZLEŞMESİ VAR

Sezon başında Töre'nin bonservisini 4.5 milyon Euro bedelle Rubin Kazan'dan alan siyah-beyazlı yönetim, oyuncuya da 5 yıllık sözleşme imzalatmıştı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!