comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Bilic'in Bursa karşısındaki zafer planı!

15 Şubat 2015, Pazar 09:50
Bilic'in Bursa karşısındaki zafer planı!

Belluschi, Bekir ve Ozan üçlüsünü presle durdurmayı planlayan Hırvat çalıştırıcı, talebelerine "Top karşı tarafa geçtiğinde baskı yapın ve rakibe oynayacak alan bırakmayın" talimatı verdi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Bilic, Bursaspor'u imha planını üç ana madde üzerinde oluşturdu.
 
Önceliği ise ortaya sahaya verdi. Rize ve Kayseri maçlarında kaybedilen orta saha üstünlüğünü tekrar ele almak isteyen Hırvat hoca, Bursa'nın Belluschi, Bekir ve Ozan gibi güçlü silahlarını presle durdurmayı hedefliyor.
 
Bilic, oyuncularıyla yaptığı görüşmede, "Sahanın neresinde olursa olsun, top karşı tarafa geçtiğinde sizden baskı istiyorum. Birbirinizle yardımlaşın ve rakibe oynayacak alan bırakmayın" dedi.
 
FERNANDAO'YA SIKI MARKAJ
 
Bursaspor'un formda golcüsü Fernandao'yu da sıkı markajla etkisiz hale getirmeyi hedefleyen Bilic, bunun için Brezilyalı yıldıza top taşıyan Josue ve Bakambu'ya da özel önlem alacak. Bu üç oyuncunun pas trafiğini engellemek orta saha ve savunmanın başlıca görevi olacak.
 
ÇİLİNGİR GÖREVİ TÖRE'NİN
 
Bugünkü karşılaşmada tecrübeli çalıştırıcının en önemli silahları ise Demba Ba ve Gökhan Töre... Gökhan, oyun sıkıştığı anlarda adam eksiltme özelliği ve ceza sahası dışından isabet yüzdesi yüksek şutları ile bir anlamda Bilic için çilgingir görevini üstlenecek.
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!