comScore

Beşiktaş Beşiktaş

İşte Beşiktaş'ın asıl hedefi

15 Şubat 2015, Pazar 09:35
İşte Beşiktaş'ın asıl hedefi

Beşiktaş'ın, Avrupa Ligi'nde İngiliz ekibini elemesi itibar kazandıracak.

Sezona 3 kulvarda başlayan Beşiktaş, Türkiye Kupası'ndan elendikten sonra yoluna Süper Lig ve Avrupa Ligi'nde devam ediyor. Ligde şu anda liderlik koltuğunda bulunan Siyah-Beyazlılar, Avrupa Ligi'nde ise ikinci turda yer alıyor.
 
Kartal, perşembe günü İngiliz ekibi Liverpool'la Avrupa Ligi'ndeki ikinci turdaki ilk maçına çıkacak. Ligde ise bugün Bursa ile zorlu bir maça çıkılacak. Ne var ki Siyah-Beyazlı yönetim ve teknik heyet için Yeşil-Beyazlı takımla yapılacak karşılaşma Liverpool maçından çok daha büyük önem taşıyor. Bunun altında ise aslında bu sezon tek hedefin lig şampiyonluğu olması yatıyor.
 
Yönetimin, sezon sonunda mutlu sona ulaşmak ve gelecek sezon Şampiyonlar Ligi maçlarını yeni stadı Vodafone Arena'da oynamaktan başka düşüncesi yok. Başkan Fikret Orman, bu hedef gerçekleşirse Galatasaray ve Fenerbahçe ile aranın açılacağını düşünüyor. Bu nedenle Beşiktaş tamamen lige ve bugünkü Bursaspor maçına konsantre olmuş halde.
 
Avrupa'da baskı yok
 
Liverpool'u eleyip Avrupa Ligi'nde devam etmek çok önemli bir itibar kaynağı; ama Avrupa maçları Beşiktaş'ı şampiyonluk yarışında zorlayabilir. Bu nedenle dikkatin lige verildiği öğrenildi. Liverpool maçlarında takımda baskı olmayacak.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!