comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Bilic'in stoper kararı merakla bekleniyor

13 Şubat 2015, Cuma 18:44
Bilic'in stoper kararı merakla bekleniyor

Süper Lig'de lider Beşiktaş, sezonun flaş ekiplerinden Bursaspor'uağırlayacak. Savunmada Pedro Franco'nun yanında kimin oynayacağı merakkonusu.

FutbolArena - Süper Lig'de lider Beşiktaş, ligin güçlü ekiplerinden Bursaspor'u ağırlayacak. Savunmada Pedro Franco'nun yanında kimin oynayacağı merak konusu. 

Slaven Bilic'in Ersan Adem Gülüm cezalı, Milosevic sakatken stoperde Pedro Franco'nun yanında kimi oynayatacağı merak ediliyor. Siyah-beyazlılarda Tomas Sivok uzun süredir sakattı ancak Çek oyuncu takımla çalışmalara başladı ve Bursaspor mücadelesinin kadrosunda yer alması bekleniyor.
Bir diğer alternatif de son dönemde sıkça forma şansı bulmaya başlayan Atınç Nukan. Genç oyuncu ligin ilk yarısında Bursa'da oynanan maçta 89. dakikada oyuna girerek siyah-beyazlı formayı ilk kez bir resmi maçta giymişti. Son dönemde özellikle kupa maçlarındaki performansı beğeni toplayan Atınç'ı Bilic'in tercih etme ihtimali yüksek olsa da zorlu karşılaşmada Sivok'un tecrübesi ve Bursaspor'a karşı önceki maçlardaki hırslı oyunu ve atmış olduğu 2 gol Sivok seçeneğini de güçlü kılıyor.

Slaven Bilic'in bu kararı maç günü vermesi bekleniyor. Karşılaşma pazar günü saat 16:00'da oynanacak.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!