comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Yönetimden Bilic'e: 'İki oyuncu satabiliriz'

13 Şubat 2015, Cuma 09:02
Yönetimden Bilic'e: 'İki oyuncu satabiliriz'

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, gelecek sezon için sol ve sağ beke takviye isterken, siyah-beyazlı yönetimden hiç beklemediği bir yanıt aldı.

Yeni sezon transfer çalışmalarına şimdiden başlayan ve geçtiğimiz günlerde bunun planlamasını da gerçekleştiren Beşiktaş Yönetimi, sağ ve sol bek arayışlarına hız verdi.
 
Uğur Boral'ın sezon sonu takımdan ayrılacak olması, İsmail Köybaşı'nın yeniden sakatlanması ve Ramon Motta'nın da zaman zaman formunun düşmesi nedeniyle harekete geçen siyah-beyazlılar öncelikle sol beke tecrübeli bir isim bakacak. İsmail ve Motta'nın yanı sıra sol bekte deneyimli bir oyuncunun daha yer almasını isteyen yönetim, Opare'nin durumuna göre de tecrübeli bir sağ bek transferi gerçekleştirecek.
 
Teknik Direktör Slaven Bilic'in kısa süre önce yapılan transfer toplantısında sağ ve sol bek bölgelerinin güçlendirilmesini istediği belirlendi. “Yeni sezon için bana birkaç transfer yeterli” diyen Hırvat çalıştırıcıya acele etmemesini bildiren siyah-beyazlı yöneticilerin, “Belki sağ ve sol bek dışında transfer yapabiliriz. Birçok oyuncumuza teklif geliyor. Bu tekliflerden ikisini değerlendirmek istiyoruz. Bu nedenle gelişmelere göre hareket etmeliyiz” ifadelerini kullandığı öğrenildi.
 
Demba Ba ve Töre
 
Yönetimden gelen bu beklenmedik yanıta şaşıran Bilic'in ise “Kulübün maddi durumunu biliyorum. Tabii ki parasal olarak çok iyi teklifler gelmesi durumunda bazı oyuncular satılabilir ama mutlaka yerleri doldurulmalı. Yoksa takım güç kaybeder. Gidenlerin yerine en az onlar kadar yetenekli futbolcular almalıyız” diyerek endişesini dile getirdiği aktarıldı.
 
Beşiktaş Yönetimi'nin; Demba Ba, Pedro Franco, Gökhan Töre, Oğuzhan Özyakup, Olcay Şahan ve Kerim Frei gibi oyunculardan ikisini çok cazip bir teklif gelmesi durumunda satmayı planladığı vurgulandı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!