comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Beşiktaş'ta gündem yeniden Kaboul!

12 Şubat 2015, Perşembe 13:59
Beşiktaş'ta gündem yeniden Kaboul!

Beşiktaş'ın hocası Slaven Bilic, ara transfer döneminde takıma kazandırılan Milosevic'e, genç olması sebebiyle ilk etapta olumlu bakmadığı ortaya çıktı. Hırvat hocanın, “Tottenham'lı Younes Kaboul'un takıma kazandırılması bizim için daha iyi olur” dediği öğrenildi.

Ara transfer döneminde stoper hattına ısrarla tecrübeli bir takviye isteyen Slaven Bilic'in, Alexander Milosevic'in takıma kazandırılma süreci öncesinde yönetimle yaptığı özel görüşmeye ulaşıldı.

Takım kadrosunda genç oyuncuların ağırlıklı olduğunu kaydeden Hırvat hocanın, Beşiktaşlı idarecilerle yaptığı konuşmada, “Bana direkt 11'de oynayabilecek tecrübeli bir oyuncu alacaksanız tamam. Fakat Milosevic çok genç ve tecrübesiz. Böyle bir transfer yapacağımıza, Atınç gibi zaten elimizde olan gençler oynasın daha iyi... Hiç değilse bizim gençlerimiz oynamış olur. Altyapımız, üste katkı sağlamış olur. Benim fikrim bu. Fakat yüzde 100 almayın demem. Bu sizin transfer politikanız...” dediği öğrenildi. Hırvat hocanın İngiltere Premier Lig ekibi Tottenham'dan Kaboul'un transfer edilmesini istediğini yönetime ilettiği ifade edildi. Bilic'in bu çıkışı üzerine kulübün maddi kaynaklarının kısıtlı olduğunu savunan yönetimin, ilk etapta savunma hattını zenginleştirmek için AIK'dan 1 milyon Euro'ya bu hamleye imza attığı, sezon sonunda ise bu bölgeye yeni bir takviye yapmayı planladığı bildirildi.
 
Yeniden Younes Kaboul
 
Slaven Bilic'in ısrarla kadrosunda görmek istediği Tottenham'ın Fransız savunmacısı Younes Kaboul için uzun süredir temaslarını sürdüren Beşiktaşlı idareciler, bu futbolcuya sezon sonunda Siyah-Beyazlı formayı giydirme kararlı. Çek stoper Tomas Sivok'la yola devam etmeme kararı alan yönetimin, Tottenham'da genç menacer Mauricio Pochettino tarafından kadroda düşünülmeyen ve sezon sonunda boşa çıkacak olan 29 yaşındaki futbolcuyu, bedelsiz olarak transfer etmeyi düşündüğü iddia edildi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!