comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Demba Ba: 'Tribünler dolsun, gerisini biz hallederiz'

11 Şubat 2015, Çarşamba 09:21
Demba Ba: 'Tribünler dolsun, gerisini biz hallederiz'

Demba Ba, şampiyonluk yolunda taraftarlara, "Tribünleri doldurun" mesajı gönderdi ve ekledi: "Gerisini biz hallederiz!"

Beşiktaş'ın 1 numaralı yıldızı Demba Ba, ligde sezon sonuna kadar liderliklerini koruyabilmeleri için taraftarın kendilerine en güçlü şekilde destek vermesi gerektiğini söyledi.
 
Bunun için ilk olarak pazar günü Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacakları Bursaspor mücadelesini işaret eden 29 yaşındaki futbolcu, “Şampiyonlar Ligi Eleme Turu'nda Arsenal'le oynadığımız maçta olduğu gibi dolu tribünler önünde oynamak istiyoruz. Hafta sonundaki maçta tribünler dolsun, gerisini biz hallederiz. Ligin en iyi futbol oynayan iki takımının karşılaşacağı zorlu mücadelede galip gelip liderliğimizi sürdürmeyi planlıyoruz” diye konuştu.
 
‘Sadece Olimpiyat değil...'
 
Beşiktaş'a transfer olma sürecinde, Siyah-Beyazlı taraftarların etkisinin fazla olduğunu söyleyen Senegalli golcü, “Sosyal medya üzerinden gerek bana gerekse de takım arkadaşlarım ile teknik heyete gelen övgüler bizi mutlu ediyor. Ancak kritik bir sürece girdiğimiz ligde sonuna kadar desteklenmemiz gerekiyor” yorumunu yaptı.
 
Desteğin bütün maçlarda olması gerektiğini savunan başarılı futbolcu, “Bursa'yla Olimpiyat'ta oynayacağımız karşılaşmanın ardından Balıkesir mücadelesine de Ankara'da çıkacağız. Rakiplerimizi tek tek kayıpsız geçip şampiyonluğa yürümek için taraftarın da bizimle olması lazım. Sadece Olimpiyat'ta değil; dış sahada da göreceğimiz destek bizim daha başarılı olmamızı sağlayacak” ifadelerini kullandı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!