comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Önder Özen Bilic'in, Oğuzhan'dan vazgeçemeyeceğini söyledi

09 Şubat 2015, Pazartesi 14:22
Önder Özen Bilic'in, Oğuzhan'dan vazgeçemeyeceğini söyledi

NTVSpor'da yayınlanan '90+" programı yorumcularından Önder Özden, Slaven Bilic'in Oğuzhan'dan asla vazgeçemeyeceğini söyledi. 

FutbolArena - Beşiktaş'ın, Çaykur Rizespor'u deplasmanda 2-1 yendiği maçın ardından NtvSpor'da yayınlanan '90+' programının yorumcularından Önder Özen, Slaven Bilic'in kesinlikle Oğuzhan'dan vazgeçemeyeceğini söyledi. 

İşte Önder Özen'in yorumları:
"Bilic asla Oğuzhan'dan vazgeçemez. Vazgeçmemeli de zaten. Çünkü vazgeçebilecek bir oyuncu değil. Yeter ki Oğuzhan, kendinden vazgeçmesin. Rizespor maçında sınırları çizilmiş bir pozisyonda oynadı. Belki ataklara fazla katılmadı ama Bilic, Rizespor maçında ona görev verirken sınırlarını çizdi. Yeter ki, kontra yemeyelim düşüncesi vardı çünkü. Bu pozisyonda Oğuzhan'ın oyunculuğu tartışılmamalı. Pek tabi yıldız oyuncu denilen kişi rol çalacak. Sosa gibi. Sosa dribbling oyuncusu olmamasına rağmen baktı ki olmuyor, devreye girdi ve golünü attı. Oğuzhan da bunu yapabilir, yapmalı da. Ancak sınırları çizilmiş bir pozisyonda oynadığı için her ne kadar ataklara katkı yapmasa da sahada kaldığı sürece devamlı oyunun içindeydi"

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!