comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Fikret Orman: "Daha çok yolumuz var"

08 Şubat 2015, Pazar 22:47
Fikret Orman:

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, siyah beyazlı camianın şampiyonluğa inanmasının önemli olduğunu ancak önlerinde daha uzun bir yolun bulunduğunu söyledi.

Beylikdüzü Beşiktaşlılar Derneğinin tanışma ve dayanışma programı çerçevesinde düzenlediği geceye katılan Başkan Fikret Orman, burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Spor Toto Süper Lig'de Çaykur Rizespor'u 2-1 yendikleri maçın çok zor geçtiğini ifade etti.

Fikret Orman, "Bizim için zor bir maç oldu. Bu kadar zorlanacağımızı bilmiyordum ama sonuçta kazanmayı başardık" dedi.
Şampiyonlukla ilgili bir soruya ise Fikret Orman, "Daha çok yolumuz var. Camianın birliği, beraberliği ve şampiyonluğa inanması önemli ama daha önümüzde atacak çok adımımız var" cevabını verdi.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'yla sahneye çıkan Fikret Orman, Beşiktaşlı taraftarlara hitaben yaptığı konuşmada da "Bu maç hepimizi biraz yordu ama lider bir camianın başkanı olarak burada bulunmaktan gerçekten çok gururlu olduğumu ifade ediyorum. Allah, inşallah ligi lider olarak bitirmeyi nasip etsin" dedi.

Gecede, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na plaket veren ve forma hediye eden Başkan Fikret Orman, birlikte pasta kesti. Etkinlikte, dernek yararına açık artırma yoluyla satış yapıldı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!