comScore

Beşiktaş Beşiktaş

Slaven Bilic giderse Sergen Yalçın gelecek!

06 Şubat 2015, Cuma 09:10
Slaven Bilic giderse Sergen Yalçın gelecek!

Beşiktaş'ın başarılı çalıştırıcısı Bilic'in İngiltere'ye gitme isteği Siyah Beyazlı yönetim tarafından masaya yatırıldı ve alternatif bir isimde uzlaşma sağlandı.

Sezonun ikinci yarısına ligde 2'de 2 yaparak giren Beşiktaş, tüm unsurlarıyla şampiyonluğa kilitlenmiş durumda. Devre arasında kadrosunu 3 isimle takviye eden Siyah-Beyazlılar, bu sezonun yanı sıra gelecek sezonun yapılandırması için de adımlar atmış oldu.
 
Bugün Gazetesi'nde yer alan habere göre, transferleri teknik direktör Slaven Bilic'le koordineli olarak yürüten Siyah-Beyazlılar, Hırvat hocayla devam etmeyi düşünse de deneyimli çalıştırıcının ayrılma olasılığı da göz önüne alınarak teknik kadro konusunda alternatifler üzerinde çalışıldığı öğrenildi.
 
İngiltere'de çalışma arzusu olan Bilic, bu konuda kendisine gelen teklifleri, Beşiktaş'ı şampiyon yaptıktan sonra değerlendirmeyi planladığı kaydedildi.Bütün bunları masaya yatıran, alternatif arayışlar üzerine yoğunlaşan Beşiktaş'ta yönetimin en güçlü adayının ise takımın unutulmaz 10 numaralarından olan Sergen Yalçın olduğu ifade edildi.
 
TOPLANTIDAN OLUMLU KARAR ÇIKTI
 
Sivasspor'u çalıştıran Sergen Yalçın konusunda kendi arasında fikir alış verişinde bulunan yönetimin olumlu sonuca vardığı belirtildi. Sergen'in yenilenecek Vodafone Arena'da taraftarları heyecanlandıracak bir isim olacağı üzerinde birleşildiği kaydedildi.
 
Şu anda sadece Sivasspor'un kümede kalma hedefine kanalize olan Sergen, sezon sonunda olabilecek bu gelişmeyi ise kabul etmeye hazır.
 
CAMİA ÜZERİNDE POZİTİF ETKİ
 
Teknik direktörlük konusunda çok fazla deneyime sahip olmamasına karşın yönetimin, futbolcular üzerindeki pozitif etkisi ve takımın en anlamlı şampiyonluklarından bir tanesi olan 2003'teki şampiyonlukta takım kaptanı olması Sergen Yalçın tercihinde belirleyici etkenler.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!